Συγκέντρωση ηλεκτρονικών υπογραφών για το Πανθεσσαλικό

Έναν ευρηματικό τρόπο βρήκε ένας κάτοικος του Βόλου να “πιέσει” τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να αποκτήσει τον κατάλληλο εξοπλισμό για αγώνες στίβου, που λείπει.

Συγκεκριμένα, δημιούργησε μια σελίδα, μέσω της οποίας μαζεύει ηλεκτρονικές υπογραφές, με αίτημα τον αθλητικό εξοπλισμό του Πανθεσσαλικού Σταδίου με όργανα στίβου και όχι μόνο, ώστε να τις στείλει στον κ. Κοντονή! Μάλιστα, φαίνεται πως η προσπάθειά του έχει μεγάλη ανταπόκριση, καθώς ήδη έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 200 υπογραφών, που έχει ζητήσει και ενδέχεται να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στην πρωτοβουλία του.

Πάντως, είναι όντως απαράδεκτο σε ένα τέτοιο στάδιο, όπως το Πανθεσσαλικό, να μην έχουν φιλοξενηθεί ποτέ αγώνες στίβου. Επιβάλλεται να βρεθούν τα κονδύλια, ώστε το Πανθεσσαλικό Στάδιο να εξοπλιστεί κατάλληλα και να είναι έτοιμο να διοργανώσει αγώνες στίβου είτε πανελλαδικής είτε διεθνούς εμβέλειας, αφού ο τάπητας στίβου που έχει, είναι πιστοποιημένος, ώστε να αναγνωρίζονται ακόμη και παγκόσμια ρεκόρ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.