Συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου σε τουρνουά της Αργούς

??

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των φιλάθλων στο τουρνουά βόλεϊ που διοργανώθηκε από την Αργώ στις 14 και 15/9 στο Κλειστό γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”, με σκοπό να συγκεντρωθεί σχολική και γραφική ύλη, για τη νέα σχολική χρονιά, για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.

Ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου κ. Κωνσταντίνος Θεοδώρου ευχαριστεί τους προπονητές της Αργούς Βαγγέλη Σταθόπουλο και Λευτέρη Τιρτιράκη, για την πρωτοβουλία αυτή να στηρίξουν τα παιδιά του ιδρύματος με σχολικά είδη και για την απόφαση να αθλούνται δωρεάν στον σύλλογο, όπως και για τη βράβευση της διοίκησης του Ορφανοτροφείου. Επίσης ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Ζέρβα.

Το Δ.Σ της Αργούς από τη μεριά του ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, τους διαιτητές κ. Βαγγέλη Κολτσίδα και κ. Αντρέα Σουφλή, τον κ. Αντρέα Ζέρβα, πρόεδρο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για όλη τη στήριξη, τους αγαπημένους φίλους του Ορφανοτροφείου Βόλου, τον κ. Χάρη Ζαφειρίου και την κ. Ανατολή Κάρμπα για τη βοήθειά τους, τη ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ και φυσικά τους χορηγούς που στήριξαν αυτή τη διοργάνωση, την εταιρεία Αναψυκτικών ΕΨΑ,την Ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ και το νερό ΙΟΛΗ .

Τελική κατάταξη ομάδων

1ος Φιλαθλητικός Λάρισας

2η ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ

3ος Γ.Σ. Αλμυρού

4η ΕΑ Λάρισας

5ος Ασκληπιός Τρικάλων

6η ΑΠΣ Άμιλλα Αθηνών

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.