Συγκίνηση στο “αντίο” του Ζέκα στην Κοπεγχάγη 

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησε ο Κάρλος Ζέκα από τον κόσμο της Κοπεγχάγης, τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ, στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του με την φανέλα της πρωταθλήτριας Δανίας.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας μέσος, παρότι δεν είναι ακόμη έτοιμος για να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση που έχει κάνει στο γόνατο, φόρεσε την εμφάνιση της Κοπεγχάγης και συμπεριλήφθηκε στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τη Ράντερς.

Μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα έγινε αλλαγή, καθώς ακόμη δεν είναι έτοιμος να παίξει μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό του, με τον κόσμο στις εξέδρες να τον αποθεώνει φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του αρχηγού.

Μετά από 6 χρόνια στο σύλλογο της πρωτεύουσας, ο Ζέκα επιστρέφει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή από την προηγούμενη αγωνιστική κι από τη στιγμή που το παιχνίδι με την Ράντερς δεν είχε βαθμολογική σημασία, ο Ζέκα μπήκε για ένα λεπτό προκειμένου ν΄ αποχαιρετήσει τους οπαδούς και το αντίστροφο.

Ο κόσμος φώναξε πολλές φορές τ΄ ονομά του, με τον Ζέκα να χειροκροτεί και να τους ευχαριστεί για την αναγνώριση προς το πρόσωπό του. Προς τιμήν του οι φίλαθλοι της Κοπεγχάγης κρέμασαν ένα μεγάλο κορεό, ενώ άναψαν και καπνογόνα που σχημάτιζαν το νούμερο 10, που φορούσε όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο της πρωτεύουσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.