Συγκλονίζει η σύντροφος του αδικοχαμένου πρώην ποδοσφαιριστή Π. Σκαφτούρου

«Είμαι σοκαρισμένη. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, θα τον θυμάμαι για πάντα, θα ζει πάντα μέσα μου, περπατάω και νομίζω ότι περπατάει δίπλα μου. Εμένα ήταν ο άνθρωπός μου, ερχόταν στο σπίτι μου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “έρχομαι”» τόνισε στον ΣΚΑΪ η σύντροφος του Παναγιώτη Σκαφτούρου, πρώην ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής στη Θύελλα Καμαρίου, που έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Οία Σαντορίνης.

«Εγώ απ’ όσο ξέρω έχασε τον έλεγχο, έπεσε πάνω σε ένα ντουβαράκι μικρό και σπάσανε όλα τα τζάμια και τα λοιπά του αμαξιού και βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, φανταστείτε. Όταν το έμαθα έτρεξα, πήγα εκεί, αλλά ήταν ήδη αργά, νομίζω ήταν ακαριαίο, έτσι λένε» ανέφερε.

«Ήμασταν περίπου δύο χρόνια. Τον Νοέμβριο θα κλείναμε δύο χρόνια. Ζούσαμε μαζί μόνιμα στην Σαντορίνη. Είχε τα δωμάτια ενοικιαζόμενα και δούλευε εδώ. Ήταν τεχνικός διευθυντής στη Θύελλα Καμαρίου» είπε μεταξύ άλλων.
«Κάναμε πολλά σχέδια, τίποτα δεν έγινε, δεν προλάβαμε να τα… δεν προλάβαμε. Κάναμε σχέδια, κάναμε όνειρα, λέγαμε, ήθελα να κάνω μια δουλειά, μου έλεγε “θα τα καταφέρεις”, πάντα μου στεκόταν, ήταν δίπλα μου πάντα» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν πρόλαβε, ήθελε να δει το ξενοδοχείο να ανοίγει φέτος, δουλεύαμε όλο το… δύο μήνες, τρεις, δουλεύαμε στο ξενοδοχείο μαζί, μαζί τα φτιάξαμε όλα και έλεγε “μακάρι να τελειώσουμε, να ανοίξουμε την Παρασκευή, να ανοίξουμε τη Δευτέρα να είναι όλα έτοιμα”. Όλα τα είχαμε ετοιμάσει, φαντάσου το ξενοδοχείο ήταν έτοιμο, τα δωμάτια ήταν έτοιμα, είχαμε βάλει νερό στις πισίνες, είχαμε βάλει ξαπλώστρες, έτοιμα όλα, όλα. Και έγινε δύο λεπτά, δηλαδή αν οδηγούσε άλλα δύο λεπτά θα είχε φτάσει σπίτι».
«Εγώ τον περίμενα στο σπίτι, δεν ήρθε ποτέ και τον βρήκα κάτω. Τι να σας πω τώρα. Φαντάσου πήγα το πρωί και του έβαλα λουλούδια, κεράκια, δεν είχε πάει κανένας, δεν ξέρω τι να πω, θα τον αγαπάω για πάντα, θα ζει μέσα μου πάντα, πάντα θα είναι μέσα μου, δεν θα βγει ποτέ από μέσα μου. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, ήταν μέσα μου, δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί είναι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου» , δήλωσε η σύντροφος του Παναγιώτη Σκαφτούρου.

πηγή:reader.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.