Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΝΟΒ-Α για τον Δημήτρη Καπότση

Το  Δ.Σ. του Ν.Ο.Β-Α εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Δημήτρη Καπότση, που υπήρξε αθλητής του συλλόγου και διοικητικός του παράγοντας. Αναλυτικά:

“Το  Διοικητικό  Συμβούλιο του  Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες, όταν  πληροφορήθηκε  τον  απροσδόκητο  θάνατο  του μέλους του, αθλητή του και μέλους  παλαιού  Δ.Σ. του ΝΟΒ-Α , ΚΑΠΟΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, συνήλθε  έκτακτα και αποφάσισε να  παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του και αντί στεφάνου να κατατεθεί ένα χρηματικό ποσό σε ευαγές Ίδρυμα.

Ο Δημήτριος Καπότσης υπήρξε πρωταθλητής του ΝΟΒ στην Κολύμβηση στο ύπτιο, όταν ακόμη κολυμπούσαν στα «μπλόκια» μέσα στο λιμάνι, και στην Υδατοσφαίριση, όπου συμμετείχε με την ομάδα του ΝΟΒ στην Α’ Εθνική κατηγορία, στη δεκαετία 1960-1970, κατακτώντας την 3η θέση μετά τον Εθνικό Πειραιώς και τον Ολυμπιακό. Συμμετείχε επίσης σαν αθλητής στην Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης το 1970, εποχή του Ανδρέα Γαρύφαλλου.

Διετέλεσε έφορος Υδατοσφαίρισης του ΝΟΒ-Α, επί προεδρίας κ. Χρήστου Γεροβασίλη.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α  κ.  Χαράλαμπος Τσουκαλάς και  τα  μέλη  του  Δ.Σ. του Ομίλου, συμπάσχοντες  στον  πόνο  και  την οδύνη  των  οικείων  του,  απευθύνουν  τα  θερμά τους  συλλυπητήρια και τους εύχονται  ο Θεός να  τους δίνει  κουράγιο  και  παρηγοριά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.