Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Δημήτρη Αραπίτσα

Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας από τον θάνατο του Δημήτρη Αραπίτσα, πατέρα των ποδοσφαιριστών του Αίαντα, Αλέκου και Γιάννη και παλαίμαχου παίκτη. Ο σύλλογος της Σούρπης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: “Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέκου και Γιάννη Αραπίτσα για τον θάνατο του πατέρα τους”.

Η ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου: 

“Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια των πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδος μας, Αλέξανδρου Αραπίτσα και Γιάννη Αραπίτσα για την απώλεια του πατέρα τους”.

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Αχιλλείου: 

“Ο Γ.Σ. Αχιλλέας Αχιλλείου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Αραπίτσα. Η προσφορά του στον Αχιλλέα ήταν τεράστια και η απώλεια ακόμη μεγαλύτερη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Συμπαραστεκόμαστε στο βαρύ πένθος της οικογένειάς του και ευχόμαστε ο Θεός να τους δίνει δύναμη να αντέξουν το χαμό του. Καλό σου ταξίδι, Δημήτρη, ο Θεός να σε αναπαύσει”.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.