Συμφωνεί και ο Αλέξανδρος Κούρτογλου με την επιστολή για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Τρία ήταν τα ονόματα προπονητών από τις ομάδες της Μαγνησίας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην επιστολή που εστάλη προς τις πολιτικές και αθλητικές Αρχές, ζητώντας την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τους Μιχάλη Ανδρωνά και Στέλιο Αρσένο να υπογράφουν, όπως και ο Λευτέρης Φούτρης ως προπονητή του Θησέα Αγριάς.

Μοναδικό απόν, το όνομα του προπονητή του ΓΣ Αλμυρού, Αλέξανδρου Κούρτογλου, ο οποίος όμως, όπως τόνισε στο «Magnesiasports» υποστηρίζει την όλη προσπάθεια και κινείται στο ίδιο μήκος κύματος.

Όπως ανέφερε ο ίδιος οι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν σε πρώτη φάση είναι ενδεικτικές της στάσης που επικρατεί, και μάλιστα από την πλευρά του πρωτοστατεί στις κινήσεις πίεσης προς την πολιτική και αθλητική ηγεσία που έχουν ξεκινήσει και από μία άτυπη επιτροπή ποδοσφαιριστών της κατηγορίας. «Μιλάμε με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές» σχολίασε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου και αναφέρει ότι θα ακολουθήσει νέα επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου με το σύνολο των υπογραφών και όχι μόνο προπονητών. Όπως ανέφερε άλλωστε, ο ίδιος είναι μέλος της Ένωσης Προπονητών Πιερίας, και η συγκέντρωση των υπογραφών έγινε σε επίπεδο Νομών, με αποτέλεσμα το όνομά του να… χαθεί κάπου στην επικοινωνία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.