Συμφωνία Άνθ. Γαζή με Παπαδόπουλο και Παναγιωτάκη

Σε δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Άνθιμος Γαζής, καθώς ανακοίνωσε τις προσθήκες των Βαλάντη Παπαδόπουλου και Τάσου Παναγιωτάκη, φτάνοντας έτσι τις επτά την τελευταία εβδομάδα.

Ο Βαλάντης Παπαδόπουλος, είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο κέντρο, ενώ έχει μακρά θητεία σε ερασιτεχνικές ομάδες, με τελευταία αυτή του Σαρακηνού. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, διακρίνεται για τα σωματικά του προσόντα και για την τεχνική του κατάρτιση ενώ στην ομάδα θα βρει και τον αδερφό του, Φώτη, που αγωνίζεται στην επίθεση.

Ο Τάσος Παναγιωτάκης αγωνίζεται και αυτός στο κέντρο ως αμυντικό χαφ, διακρίνεται για τα αθλητικά του προσόντα ενώ έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Κανάλια και τελευταία στην Άλλη Μεριά που αγωνιζόταν ως βασικός μέχρι που εγκατέλειψε την προηγούμενη εβδομάδα η πρώην πλέον ομάδα του το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Τέλος, η διοίκηση επισημαίνει τα εξής, συγχαίροντας τον αθλητή του συλλόγου Λεωνίδα Κόρμπα: «Ο Λεωνίδας που αποκτήθηκε στις 31/10/2019, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε εφτά αγώνες, έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ ενώ προχθές για άλλη μια φορά απέδειξε εκτός από το ήθος που τον διακρίνει και την ποιότητα τους ως ποδοσφαιριστής που κοσμεί με την παρουσία του τον σύλλογο, πώς έχει τεράστια ψυχή. Συγκεκριμένα, πριν πέντε μέρες ενώ τραυματίστηκε στην προπόνηση και του τοποθετήθηκαν πέντε ράμματα στο πρόσωπο, δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να χάσει τον αγώνα της Κυριακής που ήταν καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την εν γένει συμπεριφορά του αποτελεί λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς αθλητές αλλά και μάθημα προς εμάς πως τέτοιοι αθλητές αξίζουν την προσπάθεια μας να συνεχίζουμε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και για να κρατήσουμε ζωντανό τον πρώτο ιδρυθέντα σύλλογο του Πηλίου παρά τις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες. Λεωνίδα είσαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.