Συμφώνησαν Μπακογιάννης, Γιαννακόπουλος για τον Βοτανικό

Σε πλήρη συμφωνία για την αξιοποίηση του Βοτανικού και την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού ήρθαν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων» συναντήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με το νέο δήμαρχο Αθηναίων και συμφώνησαν σε όλα για το μεγάλο αυτό έργο.

Όπως έγινε γνωστό, το παρόν στη συνάντηση έδωσαν κι άλλα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για το πρότζεκτ του Βοτανικού, ενώ συζήτησαν και για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια προκύψουν, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι να δώσει το ΟΚ και ο πρωθυπουργός που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου (είτε αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είτε ο Αλέξης Τσίπρας), έτσι ώστε να μπουν τα χρονοδιαγράμματα για να ξεκινήσουν τα έργα.

Το πλάνο έχει δύο σκέλη κι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί μετά βεβαιότητας ποιο έχει το προβάδισμα.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη μετατροπή του γηπέδου για τον Ερασιτέχνη σε γήπεδο μπάσκετ και από κάτω να μπουν τα ερασιτεχνικά τμήματα και το άλλο έχει να κάνει με κατασκευή γηπέδου μπάσκετ σε ένα οικόπεδο του Δήμου Αθηναίων, δίπλα από εκεί που θα γίνουν οι εγκαταστάσεις στον Βοτανικό.

Επίσης από τα όσα διέρρευσαν από τη συνάντηση των δύο ανδρών, που έγινε την περασμένη εβδομάδα, συμφωνία υπήρξε και στο κομμάτι της χρηματοδότησης του έργου, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.