Συμφώνησε με τη νέα διοίκηση της Σκιάθου ο Γιώργος Καλιακούδας

Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (2/10) στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου και συγκεκριμένα στα γραφεία της Διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του προέδρου κ. Γιώργου Τσότσου με τον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου και της Ακαδημίας, κ. Γιώργο Καλιακούδα.

Ο δεύτερος ενημέρωσε τη νέα διοίκηση για τα προβλήματα, οργανωτικά κυρίως, που υπάρχουν, ενώ ανέλυσε και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκιάθου καθώς και τα μέλη της Διοίκησης δεσμεύτηκαν προς την τεχνική ηγεσία πως θα σταθούν στο πλάι τους και πως αν και η περίοδος που ανέλαβαν τα ηνία της ομάδας είναι δύσκολη, θα κάνουν ό,τι είναι ανθρώπινα δυνατό  για να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του τμήματος.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για της συνέχεια της συνεργασίας τους με σκοπό και στόχο την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Το βράδυ της Τρίτης (1/10) συστάθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου 2019. Αυτό έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Tσότσος Γεώργιος
Α’ Αντιπρόεδρος : Μουρεσιώτης Βασίλης
Β’ Αντιπρόεδρος : Τσιτσώνης Μάριος
Γενικός Γραμματέας : Καμπουρέλιας Τζίμης
Υπ. Δημοσίων Σχέσεων – Γραφείο Τύπου : Τζούμας Νικόλαος
Α’ Ταμίας : Βελετζάκος Φάνης
Β’ Ταμίας : Κανταράκιας Γεώργος
Έφορος Υλικού : Σταμέλος Νικόλαος
Γενικοί Αρχηγοί: Καμπουρέλιας Τζίμης, Μυγδαλάκης Βασίλειος, Μελαχροινός Τάσος
Υπ. Δημοτικού Σταδίου εκ μέρους του ΑΟ Σκιάθου : Μουτζούρης Θεόδωρος
Υπεύθυνοι Ακαδημιών : Τσότσος Γεώργιος, Τσιτσώνης Μάριος

 

Μέγας χορηγός το Skiathos Palace

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των επιχειρηματιών στην πρόσκληση που έκανε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ για την προσπάθεια εξεύρεσης πόρων, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του.

Οι αδερφοί Δερβένη με το Skiathos Palace ήταν αυτοί που από την πρώτη στιγμή δήλωσαν δυναμικό παρών καλύπτοντας τις μετακινήσεις της ομάδας και δίνοντας μία μεγάλη οικονομική ανάσα στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και σε όλη την ομάδα, όπως ενημέρωσε η διοίκηση με ανακοίνωσή της, η οποία επίσης αναφέρει: 

“Ευχόμαστε αυτή η άμεση ανταπόκριση των αδερφών Δερβένη να βρει ανάλογους μιμητές, για να σταθεί η ομάδα εκεί που ανήκει στη μεγάλη κατηγορία της Α’ ΕΠΣΘ.

Συγχρόνως το Δ.Σ. καλεί τους επιχειρηματίες από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο να συμβάλλουν έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας βέβαια τη δύσκολη χρονική περίοδο που βρίσκονται”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.