Συμφώνησε με τον Κώστα Κυριακίδη η Νίκη Βόλου

Με τον 26χρονο δεξιό μπακ Κώστα Κυριακίδη ήρθε σε συμφωνία η Νίκη Βόλου, με τον ποδοσφαιριστή να προπονείται με την ομάδα και κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει και στο σημερινό φιλικό με τον Θησέα.

Ο παίκτης, που έχει ύψος 1.84, έχει τεθεί αντίπαλος της Νίκης στο παρελθόν τόσο με τον Αετό Σκύδρας όσο και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που ήταν οι δύο του πρώτες επαγγελματικές ομάδες σε Γ’ και Β’ Εθνική αντίστοιχα, μετά την ομάδα της γενέτειράς του, Όλυμπο Αψάλου, που πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο. Συνέχισε στη Ζάκυνθο για δύο χρονιές στη Football League και ακολούθησαν στην ίδια κατηγορία ο Αγροτικός Αστέρας και ο Εργοτέλης, με τον οποίον πρόπερσι λόγω τραυματισμού δεν είχε καμία συμμετοχή. Ωστόσο, πέρσι με τον Αλμωπό Αριδαίας στη Γ’ Εθνική έκανε το restart κατέγραψε με την έκτη ομάδα του 2ου ομίλου 20 συμμετοχές και ένα γκολ.

Θυμίζουμε ότι η Νίκη έχει αποκτήσει και τον Σάββα Κυριακίδη, που βρίσκεται στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.

Φιλικό αποφάσεων με Θησέα σήμερα στις 18.00

Το δεύτερο φιλικό της θα δώσει η Νίκη Βόλου σήμερα Κυριακή στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού στις 18.00 με αντίπαλο τον Θησέα. Στο πρώτο τεστ με τον Μαγνησιακό της Β’ ΕΠΣΘ, που τα πόδια, όπως είπε και ο Ισαάκ Χοβέ, ήταν βαριά, οι παίκτες του στο διάρκειας 80 λεπτών ματς κέρδισαν με 3-0, σκοράροντας τρεις φορές στο τελευταίο τέταρτο

Οι κυανόλευκοι έχοντας δουλέψει και πάνω στην ταχυδύναμη τη βδομάδα που πέρασε, πιστεύεται ότι θα παρουσιαστούν καλύτεροι απέναντι σε μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, που έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, αφού ξεκίνησε νωρίτερα κατά τρεις βδομάδες (29 Ιουλίου έναντι 20 Αυγούστου).

Η Νίκη έχει ζητήσει αναβολή του πρώτου ματς Κυπέλλου Ελλάδος το επόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις. Σ’ αυτές εντάσσεται και η δοκιμή των τριών παικτών, που αγωνίστηκαν εναντίον του Μαγνησιακού, δηλαδή των Καρβούνη, Μπάμη και Φλώρου, γι’ αυτό και το φιλικό της Κυριακής μπορεί να χαρακτηριστεί και ως φιλικό αποφάσεων, αφού θα είναι καθοριστικό για την απόκτηση των τριών ποδοσφαιριστών. Επίσης, θα δείξει απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο τις ανάγκες και τις αδυναμίες της Νίκης, που βάσει των συμπερασμάτων θα κινηθεί και ανάλογα. Η διοίκηση να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες ήταν σε διαπραγματεύσεις με έναν φορ και μ’ έναν κεντρικό αμυντικό, χωρίς αυτές οι περιπτώσεις να έχουν ευοδωθεί ακόμη.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.