Την πρώτη του μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2 «έκλεισε» ουσιαστικά, αλλά όχι τυπικά, ο Πανιώνιος σε μία θέση που τα τελευταία χρόνια «πονούσε», όπως αναφέρει το athletico.gr.
Ο Γιώργος Μάναλης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους κυανέρυθρους και είναι θέμα χρόνο η επισημοποίηση της συνεργασίας. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια βρίσκοντας κοινό σημείο επαφής, έπειτα από τις πρώτες διαπραγματεύσεις πριν από περίπου δέκα ημέρες.
Ο 32χρονος στράικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου με τον Ηρακλή, ωστόσο δεδομένα θα αποχωρήσει από τον «Γηραιό» μετά και την έλευση του Βάλτερ Ματσάρι στην τεχνική ηγεσία. Ο Πανιώνιος έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή στο οικονομικό σκέλος και τη διάρκεια του συμβολαίου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μεταγραφή θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.
Ο Μάναλης τη φετινή σεζόν μέτρησε 26 συνολικά συμμετοχές με την φανέλα του Ηρακλή και πέτυχε 12 τέρματα. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ιωνικό (73 ματς, 11 γκολ), Χανιά (59 ματς, 32 γκολ), Κηφισιά (34 ματς, 20 γκολ) και Εθνικό Πειραιώς (Γ’ εθνική). Σε επίπεδο δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας (Super League 2, Football League) μετράει συνολικά 147 συμμετοχές και 68 τέρματα, τονίζει το athletico.gr.
Θυμίζουμε ότι πριν κάποιο διάστημα είχε ακουστεί για τον Πανιώνιο το όνομα του Γιάννη Λουκίνα της Νίκης, αλλά με τη φερόμενη συμφωνία με τον Μάναλη ο Πανιώνιος αποκτά βασικό και πρωτοκλασάτο φορ.


















