Συμμετέχει στην προετοιμασία της Νίκης ο Κυριαλάνης

Ο Κυριαλάνης στην προετοιμασία της Νίκης

Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου στα Χάνια του Πηλίου συμμετέχει και ο Θανάσης Κυριαλάνης. Πρόκειται για 19χρονο αριστερό μπακ-χαφ, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, ενώ πραγματοποίησε και πέντε εμφανίσεις με τη συγκεκριμένη ομάδα σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας, πριν ακολουθήσει η διάλυση του συλλόγου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΟΚ και ακολούθησε τη σεζόν που τελείωσε ο Εργοτέλης, από τον οποίον έμεινε ελεύθερος. Εκεί έπαιξε με την Κ19 κυρίως, έχοντας πολύ μικρή παρουσία στην πρώτη ομάδα.

Στη Νίκη ο νεαρός παίκτης αφήνει θετικές εντυπώσεις, αλλά με το που θα επιστρέψει η αποστολή από τα Χάνια τη Δευτέρα, θα συζητήσει με τη διοίκηση για το αν θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, όπως λένε οι πληροφορίες.

Κατά τα λοιπά, την Πέμπτη συνεχίστηκε για τέταρτη μέρα η προετοιμασία της Νίκης στο «Χάνι του Ζήση». Το πρωί οι παίκτες ασχολήθηκαν αποκλειστικά με τη φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα δούλεψαν πάνω στην αμυντική τακτική.

Σε ό,τι αφορά τους Ντινιωτάκη κα Τζιώρα δεν έμειναν για πολύ στα Χάνια, αφού επέστρεψαν στον Βόλο και έκαναν ατομικό στο Πανθεσσαλικό. Πάντως η μαγνητική του Ντινιωτάκη ήταν καθαρή, απλώς του συστήθηκε από τον γιατρό να μην μπει ακόμη στο κανονικό πρόγραμμα (αν και η αρχική σκέψη ήταν να μπει την Πέμπτη) και να ξεκουράσει το πόδι του περισσότερο μετά τον μικροτραυματισμό του στο γόνατο στο φιλικό με τον Σαρακηνό. Κατά μεγάλη πιθανότητα ο εξτρέμ της Νίκης το Σαββατοκύριακο θα μπει στο πρόγραμμα των υπολοίπων, ενώ ο Τζιώρας ως γνωστόν ακόμη δεν μπορεί να το ακολουθήσει.

Ο Μακενγκό πάντως έμεινε στα Χάνια, αλλά με εντολή γιατρού κάνει ατομικό, καθώς είναι κάπως εξαντλημένος ο οργανισμός του, αφού τις προηγούμενες μέρες έπαιρνε ενδοφλέβια αντιβίωση, για να ξεπεράσει τα συμπτώματα αμυγδαλίτιδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.