Συμμετείχε και ο Ολυμπιακός Β. στη συνάντηση με Λεουτσάκο, Τετάρτη με Βασιλειάδη

Συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Λεωνίδα Λεουτσάκου με τις ομάδες που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες από τη Γ’ Εθνική και θα αγωνιστούν τη σεζόν 2019/2020 στη νέα Football League έγινε την Τρίτη (21/5).

Παραβρέθηκαν και οι 12 ομάδες που ανέβηκαν, μεταξύ αυτών φυσικά και ο Ολυμπιακός Βόλου μαζί με τις Αιγάλεω, ΑΟ Καβάλα, ΑΠΣ Κρόνος Αργυράδων, Α.Σ Θεσπρωτός, Βέροια Π.Σ, ΓΑΣ Ιάλυσος, Διαγόρα Ρόδου, Ένωση Πανασπροπυργιακού-Δόξας Ασπροπύργου, Ιωνικό, ΟΦ Ιεράπετρας και ΠΟ Τριγλίας.

Αυτό που συζητήθηκε κυρίως ήταν η αύξηση των εσόδων εν όψει του νέου πρωταθλήματος  μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (ακούστηκε το ποσό των 350.000 ευρώ για κάθε ομάδα) είτε από τα χρήματα που θα δίνει η Σούπερ Λίγκα 1 ή τη Σούπερ Λίγκα 2 και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο κλείστηκε ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (22/5). Επίσης στο τραπέζι έπεσε και το θέμα των εξόδων μετακίνησης και αν υπάρχει η δυνατότητα για δημιουργία ενός πακέτου προσφοράς για το σύνολο των εισιτηρίων όλης της σεζόν για τις ομάδες σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά ταξίδια.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.