Συμμετείχε στο διεθνές meeting του Βερολίνου ο Ολυμπιακός Βόλου

Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου συμμετείχε στο διεθνές meeting του Βερολίνου (ISM) από τις 2-5 Μαρτίου. Στο διεθνές αυτό τουρνουά κολύμβησης συμμετείχαν 3.000 κολυμβητές-τριες.

Οι κολυμβητές-τριες του Ολυμπιακού κολύμπησαν δίπλα σε κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης. Οι στιγμές που έζησαν, οι εμπειρίες που απέκτησαν και οι φιλίες που δημιούργησαν είναι μια παρακαταθήκη για το αθλητικό μέλλον τους και την παρουσία τους στην κολύμβηση.

Οι Βασιλική Ψάλτη, Ελευθερία Στάμου, Κων/να Σίδερη, Στέργιος Δεσκάτας, Σοφία Τρύπα, Φωτεινή Βαραλή κολύμπησαν κάνοντας ατομικά ρεκόρ, συμμετέχοντας στους ημιτελικούς και τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Επίσης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και έπιασε το όριο εθνικής ανδρών στα 400μ. ελεύθερο ο Βολιώτης Γιάννης Στάμος. Μαζί με την ομάδα κολύμπησαν και οι Βασίλης Καπαρτζιάνης και Χρήστος Αδάμος παίρνοντας θέση στον τελικό του αγωνίσματος στις κατηγορίες τους. Οι παραπάνω αθλητές γυμνάζονται με τους προπονητές Γρηγόρη Μαντά και Έλενα Μπεσπέρστοβα. Την αποστολή συνόδεψαν ο έφορος κολύμβησης Τάσος Στάμος, η προπονήτρια Έλενα Μπεσπέρστοβα και γονείς των αθλητών. Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου δίνει θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους γονείς τους για τη βοήθειά τους. Ραντεβού στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.