Συμμετοχές του ΣΔΥ Βόλου- Κένταυρος σε αγώνες στη Λάρισα και Βελεστίνο

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου διοργανώθηκε για πρώτη χρονιά «Νυχτερινός αγώνας Δρόμου» στη Λάρισα, περιλάμβανε διαδρομές 10χλ και 3χλμ. και η εκκίνηση δόθηκε μόλις άρχισε να πέφτει η νύχτα, προσφέροντας μια διαφορετική δρομική εμπειρία στους συμμετέχοντες που πλημμύρησαν τους δρόμους της Λάρισας.
Νικητής στα 10χλ. ο Δημήτρης Φράγκος, μέλος του συλλόγου μας και αθλητής του Γ.Σ. Βόλου που κάλυψε την απόσταση σε 35.05
Στα 10χλ. έτρεξε επίσης και ο Νίκος Μαγγίτσης με την Ρούλα Αθανασίου ενώ στα 3χλ. έτρεξαν ο Χρήστος Σαββανάκης και ο Κώστας Κυριαζής.

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη, για άλλη μια χρονιά, ο 19ος «Ρήγειος Δρόμος» που αποτελεί μία συν διοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Γυμναστικού Συλλόγου Βελεστίνου και υποστηρίζεται από τη Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου.
Τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας στήριξαν ενεργά τον αγώνα, ο οποίος πλέον έχει γίνει θεσμός και εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας βρέθηκαν στην αφετηρία την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.
Ανάμεσα τους και είκοσι πέντε αθλητές του «Κενταύρου» που έτρεξαν στα 10χλμ και στα 5χλμ.
Οι συμμετοχές του συλλόγου μας:

Αγώνας 10χλμ
Γυναίκες
Μουλά Νίκη 3η νικήτρια στη Γενική κατάταξη και 2η στην ηλικιακή κατηγορία.
Μπαρμπουνάκη Ανθή
Άντρες
Βουρλογιάννης Αργύρης 1ος νικητής στην ηλικιακή κατηγορία.
Παπαδόπουλος Θανάσης 2ος νικητής στην ηλικιακή κατηγορία
Γιάννης Χρήστος 2ος νικητής στην ηλικιακή κατηγορία
Καλιώρας Παναγιώτης, Κυριαζής Κώστας, Μιχαλόπουλος Οδυσσέας, Παπαγγελής Σπύρος, Παρασκευόπουλος Πέτρος , Τσίρος Γιώργος , Φώτογλου Αλέκος.

Αγώνας 5χλμ.
Γυναίκες
Καλαφάτη Φερενίκη, Κατσάρα Βασιλική, Τάσιου Δήμητρα
Άντρες
Βασιλειάδης Σταύρος, Ζαφειρίου Ανάργυρος, Ιατρού Παναγιώτης, Κουσκουρίδας Σωτήρης, Κώστας Γιώργος, Μεντεκίδης Δημήτρης , Σαββανάκης Χρήστος, Σπανός Δημήτρης, Χύτας Στέργιος.

Στα 10χλμ έτρεξε και ο δεκάχρονος Κονταράτος Θάνος συνοδεύοντας τη μητέρα του Νίκη Μουλά.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους έτρεξαν στους αγώνες καθώς και στους δρομείς μας. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους που βοήθησαν εθελοντικά στην πραγματοποίηση του 19ου Ρήγειου Δρόμου, υπηρετώντας τον αγνό ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.