Συμπεριλαμβάνει και τις μπασκετμπολίστριες ο ΠΣΑΚ και γίνεται… ΠΣΑΚΚ

Ακολουθώντας το παράδειγμα του ΠΣΑΠΠ και του προέδρου του Γιώργου Μπαντή, που ήταν ο πρώτος Σύνδεσμος αμειβομένων αθλητών που συμπεριέλαβε και τις αθλήτριες, ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε σήμερα πως ελήφθη η απόφαση να ενσωματωθούν και οι μπασκετμπολίστριες. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών θα μετονομαστεί σε Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και Καλαθοσφαιριστριών (ΠΣΑΚΚ) αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αλλαγής του καταστατικού.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον να φανεί αν θα συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΚΚ και γυναίκες μπασκετμπολίστριες, όπως συνέβη στην περίπτωση του ΠΣΑΠΠ, που από τις αρχαιρεσίες της 9ης Μαΐου 2022, η αρχηγός του Παναθηναϊκού Χαρούλα Δημητρίου είναι η Γενική Γραμματέας, ενώ η Ελένη Κακαμπούκη ανέλαβε Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΚ, πρόεδρος του οποίου είναι ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναφέρεται: «Στους αγώνες που δίνουμε για τη βελτίωση του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε, θα συμμετέχουν και οι καλαθοσφαιρίστριες. Η απόφαση πάρθηκε και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία αλλαγής του καταστατικού. Από εδώ και στο εξής, θα ονομαζόμαστε Π.Σ.Α.Κ.Κ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών – Καλαθοσφαιριστριών)».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.