Συνάντηση Μεϊκόπουλου με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

Συνάντηση με τη Διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας και Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο κ. Μεϊκόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία της ΚΟΕ και ενημερώθηκε ενδελεχώς από τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο και τον γενικό γραμματέα κ. Στέφανο Αυγουλέα για την τρέχουσα κατάσταση της Ομοσπονδίας, το υλοποιούμενο πλάνο οργάνωσης, αλλά και τα περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης της ελληνικής κολύμβησης.

Κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας και άκρως γόνιμης συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα της κρατικής χρηματοδότησης, της επάρκειας και της καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων ανά την Επικράτεια καθώς και ζητήματα διευκόλυνσης των Ομοσπονδιών- εκ μέρους της Πολιτείας-για την απρόσκοπτη και παραγωγική τους λειτουργία.

«Η ελληνική κολύμβηση δείχνει διαχρονικά τη δυναμική της με διαδοχικές επιτυχίες. Οι επιτυχίες αυτές, ωστόσο, κρύβουν πίσω τους θυσίες και προβλήματα με τα οποία παλεύουν καθημερινά αθλητές και αθλήτριες.

Προπονήσεις σε παγωμένες πισίνες, κολυμβητήρια που δεν λειτουργούν, εγκαταστάσεις ακατάλληλες, δεν αρμόζουν στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής κολύμβησης», επεσήμανε ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ.

Ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ΚΟΕ για την ειλικρινή και διαφωτιστική συζήτηση και εξέφρασε την επιθυμία του για μια συνεχή, στενή και εποικοδομητική συνεργασία για την ουσιαστική ανάδειξη των ζητημάτων της ελληνικής κολύμβησης και τη συμβολή του στην εξεύρεση βιώσιμων λύσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.