Συνάντηση ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου και Ερασιτέχνη για την επόμενη μέρα

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στην οποία γίνεται γνωστό ότι την επόμενη Τετάρτη 17 Ιουνίου θα γίνει συνάντηση με τον Ερασιτέχνη για την επόμενη μέρα στην ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία θα αποφασιστεί από κοινού, όπως τονίζεται. Αναλυτικά:

“Όπως είχε ανακοινωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι έχοντες τα ηνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήταν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σε όποιον ενδιαφερόμενο προσερχόταν με μια σοβαρή και βιώσιμη πρόταση. Ως καταληκτική ημερομηνία είχε οριστεί η 10η Ιουνίου, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιον να αναλάβει να σηκώσει το βάρος της ευθύνης και της διοίκησης μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συναισθανόμενη το βάρος των ευθυνών της ανακοινώνει πως την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, ώστε από κοινού να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση για το αποτέλεσμα της συνάντησης με το πέρας αυτής”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.