Συναντήθηκε ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκιάθου με τον δήμαρχο του νησιού

Με το Δήμαρχο Σκιάθου, κ. Θοδωρή Τζούμα, συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΑΟ Σκιάθου, κ. Γιώργος Τσότσος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ενώ τέθηκαν ζητήματα που αφορούσαν την προσπάθεια του ΑΟ Σκιάθου να αντεπεξέλθει οικονομικά καθώς και η ανάγκη να υπάρξουν ικανοποιητικοί χώροι άθλησης που θα αντιπροσωπεύουν το νησί της Σκιάθου, τα παιδιά και τους γονείς που καθημερινά επισκέπτονται το Δημοτικό Στάδιο “Γ. Σαρρής”.

Ο Δήμαρχος, κ. Θοδωρής Τζούμας (φωτό), επισήμανε πως η Δημοτική Αρχή θα σταθεί στο πλάι όλων των Αθλητικών Συλλόγων και τις ανάγκες τους τονίζοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η χρηματοδότηση του Σταδίου, έτσι ώστε να αποκτήσουν οι νέοι της Σκιάθου ένα σύγχρονο χώρο στίβου και άθλησης.

Ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία και πως σε ό,τι χρειαστεί ο Δήμος θα είναι ανοιχτός σε τέτοιου είδους συνεργασίες.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Ο. Σκιάθου

Σε ανακοίνωσή του ο Α.Ο. Σκιάθου τονίζει: “Ο πρόεδρος, η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Σκιάθου οφείλουν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη Διοίκηση και τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου για τη φιλοξενία στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της ΕΠΣΘ.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Βελεστίνου καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.