Συναρπαστικές μάχες στα νερά της Σκοπέλου για το παγκόσμιο Jet-Ski

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet-Ski θα διεξαχθεί και φέτος στα νερά του Παγασητικού και των Β. Σποράδων. Αθλητές από Πορτογαλία, Βέλγιο, Γαλλία και Κορσική, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ρωσία, Ισπανία, Αργεντινή, Ιταλία και Ελλάδα, θα αγωνιστούν στο εντυπωσιακότερο θαλάσσιο άθλημα και αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις με τις μηχανοκίνητες «μάχες» τους στα σμαραγδένια νερά της Σκοπέλου, ενώ εξίσου σημαντικές είναι και οι συνοδευτικές εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τους τοπικούς φορείς. Την Πέμπτη 15 Ιουνίου, με αφετηρία την Αμαλιάπολη, οι αθλητές θα κατευθυνθούν στη Σκόπελο, όπου θα διεξαχθούν αγωνίσματα έως τις 6.00 το απόγευμα.

Με βάση το πρόγραμμα των αγώνων:

– την Πέμπτη 15 Ιουνίου θα αφιχθούν στο λιμάνι της Σκοπέλου στις 11.00 πμ για ανεφοδιασμό και θα ξεκινήσουν στις 13.00 για αγώνα ταχύτητας προς τον Αϊ Γιάννη- Καστρί (Skopelos-Mamma Mia-FlashRace 10 km class C), όπου στην παραλία θα γίνει και ένα μεγάλο πάρτι.

-στις 15.30 θα αναχωρήσουν από Αϊ Γιάννη-Καστρί για Ν. Κλήμα-Ελιος (off shore class B17 km), όπου και θα τερματίσουν στις 17.00.

Στο Ν. Κλήμα-Ελιος θα φιλοξενηθούν από τον Δήμο Σκοπέλου και την Τοπική Κοινότητα Ν. Κλήματος, σε καταλύματα που χορηγούνται από επαγγελματίες του χωριού. Το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κλήματος θα διοργανώσει πάρτι- έκπληξη για τους αθλητές.

-την Παρασκευή 16 Ιουνίου οι αθλητές αναχωρούν από το Ν. Κλήμα για αγωνίσματα που θα διεξαχθούν στη θαλάσσια περιοχή της Σκιάθου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.