Συνεχάρη τον Σπύρο Καραλή ο σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού

Ο σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού, Αργύρης Ρούσσας, συνεχάρη τον Σπύρο Καραλή για το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδος – Κύπρου για αθλητές της κατηγορίας Κ-18. Αναλυτικά:

“Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού, κ. Αργύριος Ρούσσας, συγχαίρει θερμά τον 16χρονο αθλητή στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Σπύρο Καραλή, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου σε Διεθνείς Αγώνες Στίβου Κ18,ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εκπροσωπώντας την Εθνική Ελλάδος σ’ αυτή τη μεγάλη συνάντηση αθλητών στίβου, κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά και να ανέβει στην τρίτη θέση του βάθρου, κάνοντάς μας υπερήφανους και γράφοντας άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του στίβου του ΓΣΑ.

Είναι τιμή για τον Αλμυρό να διαθέτει αθλητές που διακρίνονται σε αυτό το επίπεδο, όχι μόνο για τις επιδόσεις τους αλλά και για το ήθος τους και αποτελούν παραδείγματα για τους νέους του τόπου μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.