Συνέχεια χωρίς προβλήματα για τον ΝΠΣ Βόλος

Ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα είναι κομβικό για την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, με τα μέλη του να ξέρουν καλά ότι έχουν να κάνουν με έναν δύσκολο αντίπαλο αλλά και να έχουν τη διάθεση να συνεχίσουν στον ρυθμό των θετικών αποτελεσμάτων, μετά και την επικράτηση επί του Παναιτωλικού.

Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε φυσικά τους παίκτες του Χουάν Φεράντο να ανακτήσουν μέρος των δυνάμεων που έχουν καταναλώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά και τον προπονητή της ομάδας να καταστρώσει καλύτερα τα πλάνα του, με μοναδική απουσία του Μουνίθ. Είναι όπως όλα δείχνουν ο μοναδικός παίκτης που δεν θα είναι στη διάθεσή του, καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή που είχε λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, όλο και κάτι υπάρχει υπόψη των υπευθύνων τη ομάδας, που κρατούν καλά κλειστά τα χαρτιά τους, προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα ακόμη περισσότερο ενόψει της συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ξεκαθάρισμα στον Αστέρα

Παράλληλα, για τον ερχόμενο αντίπαλο του ΝΠΣ Βόλος, Αστέρα Τρίπολης, δημοσιεύματα έχουν αρχίσει ήδη και κάνουν την εμφάνισή τους σχετικά με αλλαγές στο ρόστερ, πριν ακόμη καλά καλά ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League 1.

Oι αναφορές αφορούν τους Πασαλίδη, Δουβίκα και Μπελόκ, τρεις ποδοσφαιριστές που έφτασαν με προοπτικές στην Τρίπολη, όμως έχουν μπει στη «μαύρη» λίστα του Μπόρχα Χιμένεθ. Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος, ο τεχνικός των Αρκάδων δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Καλτσά.

Mε δύο λιγότερους η ΑΕΛ
Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με δύο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, οι Μποριβόγιε Ρίστιτς και Μπρούνο Χαλκιαδάκης αποτελούν παρελθίον από την ομάδα της Λάρισας, με την ΠΑΕ να τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.
Ενώ η λαρισαϊκή ομάδα προετοιμάζεται αρχικά για τον αγώνα με τον ΠΑΟK εκτός έδρας και θα υποδεχθεί τον ΝΠΣ Βόλος το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ο προπονητής της, Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει στη διάθεσή του και τους τραυματίες Σικάφκα και Φιλίποβιτς, ενώ είναι άγνωστο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν και στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.