Συνέχεια με ΑΕΚ για τον ΝΠΣ Βόλος-Η 15η αγωνιστική της Super League

Στο Πανθεσσαλικό σήμερα (19:30) η αναμέτρηση

H αγωνιστική δράση συνεχίζεται ανάμεσα στις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τη 15η αγωνιστική της Super League, να ανοίγει την αυλαία της σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, συμπεριλαμβάνοντας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με ώρα έναρξης τις 19:30, ενώ αρκετά εισιτήρια έχουν δοθεί για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων.

Ο ΝΠΣ Βόλος προέρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η ΑΕΚ από το εντός έδρας 3-0 επί της Λαμίας. Οι γηπεδούχοι πάντως δύσκολα υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Λούνα και Τσοκάνη, έστω και αν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ούτε σ’ αυτές των νεοαποκτηθέντων Τσιρίνος και Καρτάλη. Από την άλλη, ο Τομ Φαν Βέερτ έρχεται για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Πανθεσσαλικό, ενώ ο Φερνάντες δεν θ’ αγωνιστεί καθώς λογίζεται χειμερινή μεταγραφή για τους φιλοξενούμενους.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πάντως ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ο ΝΠΣ Βόλος είχε επικρατήσει στην έδρα της ΑΕΚ 0-1, χάρη στο γκολ του Ντέλετιτς στο 19’ της αναμέτρησης.

Συνολικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

17:00     Λεβαδειακός-Ιωνικός

18:00     Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπόλης

19:30     ΝΠΣ Βόλος-ΑΕΚ

20:00     Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

21:30     Παναθηναϊκός-ΟΦΗ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

18:00     Άρης-Παναιτωλικός

18:30     Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία

  1. Παναθηναϊκός 38
  2. ΑΕΚ 32
  3. ΠΑΟΚ 28
  4. Ολυμπιακός 26
  5. ΝΠΣ Βόλος 25
  6. Άρης 22
  7. Ατρόμητος 18
  8. Παναιτωλικός 16
  9. Αστέρας Τρίπολης 14
  10. ΟΦΗ 10
  11. ΠΑΣ Γιάννινα 10
  12. Λαμία 9
  13. Λεβαδειακός 8
  14. Ιωνικός 8

Tα εισιτήρια και η είσοδος στο Πανθεσσαλικό

Όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων, αυτή θα συνεχιστεί και σήμερα από την πλευρά των δύο ΠΑΕ, ενώ τονίζεται ότι τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού δεν θα λειτουργήσουν, ενώ δεν θα εκδίδονται εισιτήρια ούτε μέσω της πλατφόρμας της VIVA.

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP. Η είσοδος των φιλάθλων του ΝΠΣ Βόλος για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα. Η είσοδος των φιλάθλων της ΑΕΚ στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.