Συνέχεια με δουλειά στον Ολυμπιακό Βόλου για αποτελέσματα…

Αφοσίωση στην προετοιμασία ενόψει Ξάνθης 

Αφού δεν μπήκε γκολ από την πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου στο παιχνίδι με τον Πιερικό δεν επιτεύχθηκε και η νίκη είναι το απλό συμπέρασμα που βγάζουν στελέχη των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο την ομάδα της Κατερίνης, και πλέον όλοι καλούνται να τα βάλουν κάτω και να ανασυγκροτηθούν ενόψει της δύσκολης αποστολής που έχει η ομάδα στην Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο.

Οι στόχοι είναι διαφορετικοί από την αρχή του πρωταθλήματος για Ολυμπιακό Βόλου και ΑΟΞ, με την ομάδα της Ξάνθης να στοχεύει στην επιστροφή της στη Super League, και τους «ερυθρόλευκους» στη γρήγορη και άνετη εξασφάλιση της παραμονής. Η Ξάνθη λοιπόν είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου, με 13 βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις, έναν μόλις λιγότερο από τη Βέροια που έχει δώσει ωστόσο έξι αγώνες έως τώρα. Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες, έχοντας δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες και καλείται να τα βγάλει πέρα μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

«Η κατάσταση αλλάζει μόνο με δουλειά» ήταν το μήνυμα εξάλλου του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Μάνου Καγιέχα μετά τον αγώνα με τον Πιερικό, και εκεί επιμένει ότι βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας. Από εκεί και πέρα όσο λιγότερα είναι τα προβλήματα τόσο καλύτερα και για το ανανεωμένο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Δημήτρη Στάμου να είναι τραυματίας από τη μία και από την άλλη ο Σαλίμ Ντιαμπί να μην έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής αφού υπάρχει ακόμη το γνωστό ζήτημα με το δελτίο του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.