Συνέχεια με δυνατά φιλικά για τη Νίκη

Τα φιλικά προσφέρονται για χρήσιμα συμπεράσματα και τα σκορ λίγη σημασία έχουν, και αυτό ισχύει και για την περίπτωση της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, που γνώρισε την ήττα 74-67 από τους Ικάρους Τρικάλων σε μία ακόμη αναμέτρηση προετοιμασίας.

Το προπονητικό δίδυμο των Ανδρέα Μαύρου και Γιώργου Κοσμάτου συνεχίζουν να αξιολογούν την πορεία της προετοιμασίας μέσω φιλικών, και έχουν επιλέξει όπως φαίνεται και από το πρόγραμμα των φιλικών, δυνατούς αντιπάλους για παιχνίδια που προσομοιώνουν ουσιαστικά συνθήκες Β’ Εθνικής. Μπορεί το νέο πρωτάθλημα να έχει ιδιαιτερότητες λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο αναμένεται να είναι αρκετά δυνατό, οπότε όλοι καλούνται να είναι πλήρως προετοιμασμένοι.

Εξάλλου οι προπονητές της Νίκης για μία ακόμη φορά μοίρασαν τον χρόνο συμμετοχής δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα εντός του παρκέ, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Αυτό άλλωστε έχουν ως στόχο να κάνουν και στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, που ακολουθούν το Σαββατοκύριακο.

Μπορεί η κόπωση να είναι έντονη και εμφανής στις τάξεις των παικτών, όμως και οι φιλικές αποστολές της συνέχειας θα είναι δυνατές. Ήδη το Σάββατο η Νίκη έχει κανονίσει να αντιμετωπίσει τον ΓΣ Αλμυρού, με μοναδική απουσία αυτή του Δημήτρη Λόλα καθώς έχει κάποιες ξεχωριστές υποχρεώσεις… Για την ακρίβεια παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιά του(!), οπότε είναι απολύτως δικαιολογημένος για την επερχόμενη απουσία του!

Τέλος, η Νίκη την Τετάρτη θα υποδεχθεί τον ΑΣ Καρδίτσας, σε ανταπόδοση του φιλικού που είχαν δώσει οι δύο ομάδες στην έδρα του αντίπαλου συλλόγου. Άλλωστε το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου ακολουθεί και η συμμετοχή στο φιλικό τουρνουά του Ολυμπιακού Βόλου μαζί με τους Τιτάνες Παλαμά και τον Φίλιππο Βέροιας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.