Συνέχεια με ντέρμπι για τον ΓΣ Αλμυρού

Η πρώτη νίκη ήρθε στη φετινή Γ’ Εθνική για τον ΓΣ Αλμυρού, που με μπροστάρηδες τους Παπούλια και Πολίτη επικράτησε σε βάρος του ΓΣ Σοφάδων με 70-59, ενώπιον ενός ένθερμου κοινού. Ωστόσο πλέον προέχει η επόμενη αγωνιστική, με ντέρμπι Μαγνησίας να έρχεται στο προσκήνιο!

Συγκεκριμένα, ο ΓΣ Αλμυρού θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου από τη νεοφώτιστη στην κατηγορία Αγριά, η οποία έχει κάνει ήδη το 2/2 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού Παναγιώτης Νάνης και οι παίκτες του ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, σε ένα ντέρμπι που έρχεται πολύ νωρίς στο πρόγραμμα.

«Η νίκη μας είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας, οι οποίοι μετά από δύο χρόνια έδωσαν δυναμικό «παρών» και μας βοήθησαν. Είχαμε άγχος η αλήθεια είναι, μιας και ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, μπροστά στον κόσμο μας, μετά από δύο χρόνια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα έμπειρη με βαριά κορμιά και εμείς αντιτάξαμε ταχύτητα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μας βγουν ορισμένα ελεύθερα σουτ» τόνιζε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού, με τον πάγο να σπάει για την ομάδα του, θέλοντας όμως να έχει και συνέχεια.

Όσον αφορά την Αγριά, η επικράτηση επί της Νίκαιας 2012 εκτός έδρας ήταν σίγουρα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο και οι νεοφώτιστοι καλούνται να είναι προσεκτικοί ενόψει του ΓΣ Αλμυρού, που έχει να αντιτάξει απέναντι στο πλεονέκτημα της έδρας αυτό της εμπειρίας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.