Συνέχεια με ντέρμπι στη Γ’ Εθνική την Κυριακή

Στις 19/01 οι αγώνες που αναβλήθηκαν

Δεν φαίνεται ότι θα αναβληθεί για μία ακόμη Κυριακή η δράση στη Γ’ Εθνική, όπως έγινε στις 9 Ιανουαρίου λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται κανονικά, και την αγωνιστική που χάθηκε να αναπληρώνεται εμβόλιμα στις 19 Ιανουαρίου.

«Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων και ομόφωνης έγκρισης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, οι αγώνες του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής που επρόκειτο να διεξαχθούν στις 9 Ιανουαρίου, ορίστηκαν για την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Αυτό σημαίνει ότι την ερχόμενη Κυριακή (16 Ιανουαρίου) θα διεξαχθούν τελικά οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής, με το ντέρμπι ανάμεσα σε Θησέα Αγριάς και Δήμητρα Ευξεινούπολης να λαμβάνει χώρα, στο γήπεδο του πρώτου, και συγκεκριμένα ουσιαστικά στο φινάλε του πρώτου γύρου του 3ου ομίλου!

Από την άλλη, τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 19 Ιανουαρίου, με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης να φιλοξενεί τον ΠΟ Ελασσόνας και τον Θησέα Αγριάς να δοκιμάζεται στην έδρα της Αταλάντης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.