Συνέχεια στην 6η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ-Αποτελέσματα και σκόρερ (21/11)

Το κύριο μενού της 6ης αγωνιστικής είχε το σημερινό πρόγραμμα της Β’ ΕΠΣΘ, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να διεξάγονται και για τους δύο ομίλους.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Μαγνησιακό και Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, με τις δύο ομάδες ν’ αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες 2-2.

Το 1-0 έγινε για τον Μαγνησιακό στο 48’ με τον Κατσίφα να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Από την άλλη, ο Κυπτίου στο 58’ μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ έκανε το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έκανε την ανατροπή με κεφαλιά του Βαρβέκη (1-2), όπως ο Γιάννης Κέκιας είχε διαφορετική άποψη, όταν στο 85’ ισοφάρισε σε 2-2 για τον Μαγνησιακό με σουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαγνησιακός είχε δοκάρι στο 43΄με τον Μωϋσίδη.

Εύκολο έργο είχαν οι Νέοι Αγίας Άννας στην έδρα του Πηλέα (0-6), ενώ στο 1-1 έμειναν Νηλέας και Άνθιμος Γαζής. Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Γκογκινούδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 68’ ο Κίτσας βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και μετά από σέντρα πλάσαρε τον τερματοφύλακα για το τελικό 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς στο 42’ αποβλήθηκε ο Κουβαράς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δεν δυσκολεύτηκε η ΑΠΟΒ απέναντι στον Ελευθεριακό, σε βάρος του οποίου επικράτησε με το ευρύ 0-4 εκτός έδρας. Το 0-1 έκανε στο 17′ με πλασέ ο Τσόχας μετά από ασίστ του Ίλιεβ, ενώ στο 32′ ο Κεραμίδας από ασίστ και πάλι του Ίλιεβ με πλασέ έκανε το 0-2. Σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Έντι Νταϊλάνι, με δύο τέρματα, στο 63′ μετά από ασίστ του Παρθένη και στο 78′, όταν και διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Συνεχίζει στην κορυφή του πρώτου Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ ο Ιάσων Άλλης Μεριάς μετά και τη νέα του νίκη με 2-1 εις βάρος των Νέων Αθλητών Νίκης. Σκόρερ και των δύο τερμάτων των νικητών ήταν ο Νταφόπουλος στο 40’ και στο 65’, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Γκινίδης μείωσε στο 82’ με εκτέλεση πέναλτι.

Έπιασε κορυφή στον δεύτερο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ ο Κένταυρος ΝΠ μετά τη νίκη του επί των Άνω Λεχωνίων εκτός έδρας με 1-2. Ο Ζοτκάι πλάσαρε εύστοχα στην απέναντι γωνία μετά από ασίστ του Μπογδανίδη στο 10’, για να ισοφαρίσουν πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με σουτ του Καραγιάννη. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με κεφαλιά του Γ. Ζούζουλα με τη συμπλήρωση του ημιώρου, μετά από σέντρα και πάλι του Μπογδανίδη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.