Συνέχεια με Θεσπρωτό θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου

Η νίκη με τον Ρήγα Φεραίο και ο τρόπος που αυτή ήρθε και κατέδειξε ότι εκτός των άλλων ο Ολυμπιακός Βόλου έχει και παίκτες με καρδιά που δεν τα παρατάνε, ανέβασε την ψυχολογία των ερυθρολεύκων και με άλλον αέρα θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό τον Θεσπρωτό (Βουρνέλης, Τοροσιάδης, Μποζατζίδης από τη Μακεδονία το διαιτητικό τρίο) για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για το δεύτερο ματς από τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας ματς σε διάστημα οκτώ ημερών για την ομάδα του Τίμου Καβακά, που ευνοήθηκε από τη μετάθεση της 16ης αγωνιστικής για το τέλος Φλεβάρη, κατά την οποία είχε να δώσει εκτός έδρας παιχνίδι.

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης και αποφασίστηκε λίγο πριν τον αγώνα να ανακοινώσει ο κ. Καβακάς την αποστολή της ομάδας.

Οι μαζεμένοι σε διάστημα λίγων ημερών αγώνες ίσως αναγκάσουν την τεχνική ηγεσία να κάνει κάποιες αλλαγές, αφού ακολουθεί την Κυριακή το ματς με την Ιστιαία και σίγουρα είναι κάπως δύσκολο να βγουν αυτά τα παιχνίδια με την ίδια ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός ασφαλώς θέλει να ξαναδείξει το ίδιο πρόσωπο με την Κυριακή, αλλά οι ευκαιρίες που θα δημιουργήσει να γίνουν πιο γρήγορα γκολ και να πετύχει μία πιο άνετη νίκη, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες του να κάνουν και την ανάλογη συντήρηση δυνάμεων.

Ο Θεσπρωτός προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, με την Αμβρακία εκτός έδρας , αν και αυτή επιτεύχθηκε πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, και με τον Πιερικό εντός έδρας την περασμένη Κυριακή, και η συγκομιδή των έξι πόντων τον βοήθησε να ανασάνει και να βρεθεί στην 9η θέση με 15 βαθμούς. Είναι σίγουρα από τις ομάδες που ανήκουν στη δεύτερη ταχύτητα του πρωταθλήματος και η οποία έχει μέχρι στιγμής εκτός έδρας μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Όπως και να ‘χει, όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό, που απλώς χρειάζεται να αποδείξει την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητά του εντός αγωνιστικού χώρου, αναγνωρίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες και τις παγίδες που κρύβει κάθε αναμέτρηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.