Συνέχισε με Μαρούδα, Σολεϊμέζογλου και Μακρυωνίτη ο Ολυμπιακός Βόλου

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι τερματοφύλακες Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου και Ηλίας Μακρυωνίτης αποτελούν μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας, όπως και ο επιθετικός Αναστάσιος Μαρούδας.

Η ανακοίνωση για Μαρούδα:

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Αναστάσιου Μαρούδα. Γεννήθηκε στις 08/03/1997 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στον Αχαρναϊκό (Football League), ενώ την περίοδο 2016-17 έπαιξε στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Πειραιώς. Στο πρώτο μισό της περιόδου 2017-18 φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Σελλάνων στη Γ’ Εθνική (13 συμμετοχές, δύο γκολ) και στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στα Μετέωρα, βοηθώντας την ομάδα της Καλαμπάκας να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Πέρυσι με τα Μετέωρα έκανε πολύ καλή χρονιά, καταγράφοντας 24 συμμετοχές και σημειώνοντας οκτώ τέρματα στη Γ’ Εθνική.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Τάσο Μαρούδα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Η ανακοίνωση για Σολεϊμέζογλου:

Στην απόκτηση του τερματοφύλακα Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Γεννήθηκε στις 13/03/1996 και σε ηλικία 17 ετών έγινε επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ. Την επόμενη περίοδο (2016-17) έπαιξε, ως δανεικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά», στον Πιερικό, καταγράφοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο πήγε στη Βέροια (Football League) δίχως όμως να καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα, για να πάει πέρυσι στον Εδεσσαϊκό, με τον οποίο είχε «γεμάτη» χρονιά, παίζοντας σε 24 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Η ανακοίνωση για Μακρυωνίτη:

“Ο τερματοφύλακας Ηλίας Μακρυωνίτης αποτελεί μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/04/1989 και η πρώτη του ομάδα, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ήταν η Προοδευτική (2006-07). Στη συνέχεια έπαιξε στον Βύζαντα Μεγάρων, στην Προοδευτική, στον Ανταγόρα Κω, στον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ τη χρονιά 2012-13 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, δίχως όμως να αγωνιστεί με την Ένωση. Ακολούθησαν ο Ιωνικός, η Γλυφάδα, ο ΑΟ Χανιά, ο Ηλυσιακός, η ΑΕ Ηρακλείου, η Δόξα Μεγαλόπολης, ενώ στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 έπαιξε με τον Πανελευσινιακό στη Football League (17 συμμετοχές). Τη χρονιά 2017-18 αγωνίστηκε στη Σπάρτη (Football League, 14 συμμετοχές), ενώ πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με το Κερατσίνι (αρχικά) και με τον Ιωνικό στη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Ηλία Μακρυωνίτη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες”.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.