Συνέχισε τη δουλειά της η Νίκη σε κλειστό χώρο, δεν ανακοινώθηκε φιλικό

Φωτογραφία αρχείου

Η πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (20/9) για τη Νίκη έγινε στις κλειστές εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στο χώρο του στίβου του Συλλόγου λόγω του άστατου καιρού, και περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμη.

Εκτός έμειναν οι Λούκας Γκαρσία και Λίτσιος, με τον πρώτο (αναρρώνει από πνευμονία) να είναι αμφίβολος για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Θεσπρωτό την Κυριακή 29/9 και ίσως να προλάβει οριακά, όπως εκτιμάται, ενώ ο δεύτερος (κάκωση έσω πλαγίου) είναι σχεδόν απίθανο να δώσει το παρών και θα δει το ματς από την κερκίδα του γηπέδου της Νεάπολης, για το οποίο οι εξελίξεις μετατέθηκαν (εκ νέου) από βδομάδα. Περίπτωση να μην τελειώσει το θέμα θετικά δεν υπάρχει, διατείνεται η διοίκηση της Νίκης.

Το θέμα όμως είναι πως η ομάδα θα πάει να παίξει τον πρώτο της επίσημο αγώνα πολύ πιθανόν, χωρίς να έχει δώσει ένα φιλικό στη νέα της έδρα κι αυτό σίγουρα είναι ένα μειονέκτημα. Και μιας και ο λόγος για φιλικό, μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί κάτι επίσημα και ίσως σήμερα το πρωί να γίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, υπήρξε συζήτηση με τη νεοφώτιστη στη Φούτμπολ Λιγκ ομάδα της Τριγλίας, προκειμένου να πάει η Νίκη στη Χαλκιδική και να αγωνιστεί εκεί.

Δυστυχώς, η μη υπογραφή της σύμβασης για τη Νεάπολη, η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και η συμμετοχή πολλών ομάδων της Football League στο Κύπελλο Ελλάδος την επόμενη Τετάρτη περιόρισαν πολύ τις επιλογές. Πάντως, ο Ισαάκ Χοβέ θέλει οπωσδήποτε, αν υπογραφεί η σύμβαση τη Δευτέρα, ένα φιλικό έστω και με ομάδα της ΕΠΣΘ την Τρίτη στη Νεάπολη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης φανέλας και του ρόστερ, ωστόσο η μέρα, η ώρα και ο τόπος θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.