Συνεχίζει ακάθεκτη η Νίκη, 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας

Για έβδομη αγωνιστική παραμένει αήττητη

Διεύρυνε το σερί της η Νίκη Βόλου για έβδομη αγωνιστική να παραμένει αήττητη, επικρατώντας του Αλμωπού Αριδαίας με κεφαλιά του Βασιλείου στο 35’ μετά από σέντρα του Λούκας από δεξιά. Η Νίκη κινδύνεψε στο 20’ όταν ο Αλιατίδης έκανε πέναλτι στον Ρόβα, με τον ίδιο να το εκτελεί, αλλά ο Μπάγιτς να επιλέγει σωστή γωνία και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του. Επίσης, ο Αλμωπός είχε και δοκάρι στο 48’ σε σουτ του Σουλιώτη, με τη μπάλα να χτυπάει την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Μπάγιτς. Στο 91’ η Νίκη θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο Βλαχομήτρος έφυγε μόνος του, έφθασε μπροστά από τον Ντόκιτς, αλλά το πλασέ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας. Με την  ολοκλήρωση του αγώνα, οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου ζήτησαν νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, το παιχνίδι που θα γίνει μετά το ρεπό που ακολουθεί για τους “κυανόλευκους” την επόμενη αγωνιστική.

Πρώτο ημίχρονο
Δύο τελικές μέτρησε η Νίκη Βόλου στο πρώτο 45λεπτο, η μία στο 34’ με ένα δυνατό σουτ του Αθανασίου, το οποίο πέρασε άουτ και στη δεύτερη –στο 35’- ευτύχησε να σκοράρει με κεφαλιά του αμαρκάριστου Βασιλείου, στο 35’ μετά από ωραία σέντρα του Λούκας από τα δεξιά. Στο 20’ ο Μπάγιτς είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του, σε εκτέλεση πέναλτι του Ρόβα, πέφτοντας στη δεξιά γωνία του, χαμηλά. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε, όταν ο Αλιατίδης επιχείρησε να διώξει μέσα από την περιοχή του, με τον Ρόβα να βάζει το πόδι του πιο μπροστά και να τον βρίσκει ο στόπερ της Νίκης, με τον Μπάγιτς, όπως προείπαμε να δείχνει τα αντανακλαστικά του και να κρατάει το μηδέν.

Η κεφαλιά του Βασιλείου στο 35′ με την οποία η Νίκη επικράτησε του Αλμωπού Αριδαίας

Δεύτερο ημίχρονο
Η επανάληψη άρχισε με τον Αλμωπό Αριδαίας να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο εξαιρετικός Μπάγιτς είπε για δεύτερη φορά «όχι». Στο 48’ ο Πέττας εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η άμυνα της Νίκης δεν απομάκρυνε τη μπάλα, ο Γιουκούδης έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Μπάγιτς με ωραία εκτίναξη στη δεξιά γωνία του αποσόβησε τον κίνδυνο, ενώ ο Σουλιώτης στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού της εστίας. Στο 56’ ο Κάσσος έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά με τον Ντόκιτς να μπλοκάρει σταθερά προ του επερχόμενου Βασιλείου, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πέττας έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σέρβος κίπερ της Νίκης δεν δυσκολεύθηκε να μπλοκάρει σταθερά.
Στο 72΄ο Αθανασίου ωραία συρτή παράλληλη σέντρα, για τον Κουσκουνά, αλλά το κοντρόλ που έκανε ο επιθετικός της Νίκης δεν του έδωσε τη δυνατότητα να σουτάρει μπροστά από τον Ντόκιτς, χάνοντας την μπάλα.
Στο 78’ ο κινητικότατος Αθανασίου από θέση μέσα αριστερά και μπροστά από την μικρή περιοχή έκανε τη σέντρα-σουτ ο Ντόκιτς έπεσε και …έσβησε τον κίνδυνο, προ του Κουσκουνά.
Κίτρινες κάρτες από τη Νίκη αντίκρισαν οι Μέτσε, Βλαχομήτρος και Αθανασίου, ενώ για τον Αλμωπό Αριδαίας οι Ζαχαρός και Γιαλαμούδης.
Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Βασιλείου (69’ Βλαχομήτρος), Τσουκαλάς (59’ Παναγιωτίδης), Λούκας (59’ Μέτσε), Μιράντα (69’ Ανδρέου), Κουσκουνάς (89’ Πάνος).
Αλμωπός Αριδαίας (Γ. Τυριακίδης): Ντόκιτς, Γιαλαμούδης (81’ Τριανταφυλλάκης), Παρασκευάς, Σουλιώτης, Κολλαράς, Σέχου, Ζαχαρός (81’ Πρίκας), Πέττας (69’ Μπακουτσής), Ασλαμπάλογλου (69’ Κέρθι), Ρόβας, Γιουκούδης (69’ Γιουκούδης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.