Συνεχίζει και τη νέα χρονιά στην Αγχίαλο ο Ανδρουτσόπουλος

Με βάση και τις οριστικές εξελίξεις και στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, τα οποία δεν θα συνεχιστούν, η χρονιά για την ομάδα της Αγχιάλου θεωρείται πετυχημένη, αφού επιτυγχάνεται η άνοδος αλλά καταγράφηκε και η πρόκριση στον τελικό κυπέλου ΕΠΣΘ. Έτσι, αναμενόμενη ήταν και η ανανέωση της συμφωνίας ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή, Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, με τη συνεργασία να συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας έγινε σήμερα, με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο να είναι και αυτός απόλυτα ικανοποιημένος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. «Υπήρξε απόλυτη συμφωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου κο Παπουτσή, και συνεχίζουμε τη συνεργασία μας για 3η συνεχή χρονιά. Θέληση μας είναι να παραμείνει το ρόστερ μας αυτούσιο, γιατί τα παιδιά που οδήγησαν την ομάδα στις μεγάλες επιτυχίες φέτος, αξίζουν να συνεχίσουν το ταξίδι και στην Α κατηγορία» ανέφερε ο προπονητής της Αγχιάλου.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σημείωσε: «Πρόθεσή μας είναι να έρθουν 3-4 παίκτες που ταιριάζουν στο συνολικό project της ομάδας, για να αυξήσουμε και το βάθος του ράστερ για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ξεκινάμε ήδη τον προγραμματισμό μας για να έχουμε χρόνο να κάνουμε τις κινήσεις που θέλουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.