Συνεχίζει με Κρουθ η Νίκη Βόλου

Ήδη από χθες, ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» αναφέρουν ότι η Νίκη Βόλου είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με 23χρονο Αργεντίνο επιθετικό, ωστόσο δεν είναι η μόνη περίπτωση που απασχολεί τους «κυανόλευκους». Άλλωστε οι διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο δεν διστάζουν να εμπιστευτούν και τις ήδη δοκιμασμένες λύσεις, με τη μία εξ αυτών να είναι ο Άλεξ Κρουθ.

Αγωνιζόμενος στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Κρουθ χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Στάικου Βεργέτη και της διοίκησης, και όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη νέα χρονιά στους «κυανόλευκους». Παίκτης που ανακάλυψε ο Ρήγας Στύλας και που τον έφερε στην Ελλάδα αρχικά για λογαριασμό της Δόξας Δράμας, ο Κρουθ προσέφερε αρκετά την τελευταία χρονιά στη Νίκη Βόλου, έχοντας πριν την έλευσή του στην Ελλάδα, αγωνιστεί σε ομάδες της Β’ και Γ’ κατηγορίας της πατρίδας του.

Άλλωστε, ο ίδιος ο παίκτης, σε συνέντευξή του που είχε διανεμηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου είχε εκφράσει την επιθυμία να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα, τονίζοντας ότι πολλά καλυτερεύουν αφού όλο αυτό δουλεύει σαν οικογένεια για να προωθήσει την ομάδα ακόμη ψηλότερα. Μάλιστα είχε στείλει και μήνυμα στον κόσμο της Νίκης να συνεχίζει να στηρίζει την όλη προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση, δείχνοντας πεπεισμένος ότι θα ακολουθήσουν μεγάλα πράγματα!

Οι υπόλοιπες κινήσεις

Όσον αφορά τον 24χρονο Αργεντίνο επιθετικό, που ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Β’ Πορτογαλίας, οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό σημείο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που απασχολούν τους «κυανόλευκους», καθώς ο τεχνικός διευθυντής Ρήγας Στύλας έχει ήδη κάνει τη σχετική διερεύνηση και στη Λατινική Αμερική αλλά και στη Γαλλία, μία αγορά που επίσης γνωρίζει καλά, και από την οποία έχει φέρει παίκτες για λογαριασμό ελληνικών ομάδων.

Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει παίκτης από τη Γαλλία που απασχόλησε προσφάτως το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της Νίκης Βόλου, ωστόσο χαρακτηρίζεται ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά με κάποιον από τους κύριους μεταγραφικούς στόχους και συνεχίζει να βρίσκεται στα υπόψη.

Πάντως, μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας, στις αρχές Αυγούστου, τα περισσότερα κομμάτια θα έχουν μπει στο «κυανόλευκο» παζλ, ώστε ο Στάικος Βεργέτης να έχει τη δυνατότητα να δουλέψει εξ αρχής με τους περισσότερους παίκτες, για να μπουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά.

Ερωτηματικό παραμένει από την άλλη η κατηγορία στην οποία θ’ αγωνίζεται η Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν να αισιοδοξούν ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση που θα τους φέρει σε επίπεδο Β’ Εθνικής και αναλόγως κινούνται, ωστόσο ακόμη επισήμως δεν έχει ενημερωθεί ούτε η ΠΑΕ Νίκη, ούτε καμία άλλη ομάδα.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.