Συνεχίζει με τα «κυανέρυθρα» της Ανόρθωσης ο Θωμάς Καραγεώργος

Κρατάει τον πρώτο σκόρερ της και ...πάει για ακόμα τρεις παίκτες

Συνεχίζει για Τρίτη χρονιά στην Ανόρθωση και θα την ενισχύσει και στην προσπάθεια της Γ’ Εθνικής ο πρώτος σκόρερ της κατά την περυσινή σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑΘ, Θωμάς Καραγεώργος. Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία με τους νεοφώτιστους της κατηγορίας, οι οποίοι, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που ακολουθεί να ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες κι άλλους τρεις παίκτες, τα ονόματα των οποίων αναμένεται να «ταράξουν κι άλλο τα νερά της Γ’ Εθνικής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Μάλιστα, πρόκειται για αθλητές εγνωσμένης αξίας κι από παραπάνω κατηγορίες. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της Ανόρθωσης αναφέρει τα παρακάτω:
«Μια πολύ σπουδαία ανανέωση ανακοίνωσε η Ανόρθωση, αφού κράτησε στο ρόστερ
της -για τρίτη σεζόν, τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ και δεινό σκόρερ Θωμά Καραγεώργο.
Η ομάδα της Ανόρθωσης δείχνει ότι θέλει να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη (έχουν προηγηθεί οι μεταγραφές των έμπειρων Παρασκευά και Σιμάκη από τον Ολυμπιακό Βόλου).
Οι διοικούντες κατάφεραν και απέσπασαν εκ νέου την υπογραφή του Καραγεώργου ο οποίος την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος στα εύστοχα τρίποντα στην Α1 ΕΣΚΑΘ πετυχαίνοντας μάλιστα 80 σε 24 αγώνες.
Ο έμπειρος Θωμάς Καραγεώργος είναι πολύ γνωστός στο μπάσκετ, αγωνίζεται πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για την ταχύτητα του και για το καλό του περιφερειακό σουτ (έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος στα τρίποντα στην Γ’ Εθνική).
Έχει αγωνιστεί για τέσσερις σεζόν στην Β’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ) και για
12 σεζόν στην Γ’ Εθνική (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ, Ίωνα). Ο Καραγεώργος έχει αγωνιστεί μόλις πέντε σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα (όταν ξεκίνησε στην Ανάληψη), το 2013 στον Ίωνα Βόλου, το 2018 στον Ολυμπιακό Βόλου και το 2020-22 στην Ανόρθωση, κερδίζοντας μάλιστα και με τις τρεις ομάδες ισάριθμες ανόδους στην Γ’ Εθνική, όντας από τους πρώτους σκόρερ στις ομάδες που αγωνιζόταν.
Με την παρουσία του έμπειρου Βολιώτη αθλητή η Ανόρθωση στοχεύει όχι μόνο στην άνοδο του αντρικού τμήματος αλλά και να αποτελέσει φωτεινό πρότυπο για τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας όπου δίνεται μεγάλη βάση και βαρύτητα.
*Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλοι τρείς έμπειροι
αθλητές εγνωσμένης αξίας (από μεγαλύτερες κατηγορίες) που αναμένεται να ταράξουν
και άλλο τα νερά της Γ’ Εθνικής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.