Συνεχίζει με Τύμπα και Αλεξίου-Ίλτσογλου η Ανάληψη

Ημέρα ανανεώσεων η χθεσινή για την Ανάληψη Βόλου, που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, διατηρώντας στο δυναμικό της τους… ακρογωνιαίους λίθους της προσπάθειας των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε με την ανακοίνωση της παραμονής του Στέφανου Τύμπα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τη διοίκηση ν’ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ότι ο προπονητής έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τόσο στην άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ με αήττητο πρωτάθλημα, όσο και στην δημιουργία ενός νεανικού ρόστερ με ταυτόχρονη προώθηση στο αντρικό μας τμήμα αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου. Παράλληλα θα διατηρήσει τον ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών, στις οποίες η διοίκηση δίνει μεγάλη βάση για το μέλλον της ομάδας.

Στην πλευρά των αθλητών τώρα, οι δύο αρχηγοί της Ανάληψης, οι Κώστας Αλεξίου και Γιώργος Ίλτσογλου θα συνεχίζουν να αγωνίζονται ως μέλη της συγκεκριμένης ομάδας. Όπως αναφέρει και η διοίκηση της Ανάληψης στη σχετική ανακοίνωση: «Οι δύο αυτοί αθλητές αποτελούν τις σημαίες της ομάδας μας και πέρα από τις αδιαμφισβήτητες αθλητικές τους ικανότητες αποτελούν πρότυπα ήθους, αγωνιστικότητας αλλά και αγάπης για την ομάδα μας και για τον Αθλητισμό. Αυτές τις αρχές μεταφέρουν στους νεαρούς παίχτες μας με την παρουσία τους στις προπονήσεις και του αγώνες του συλλόγου. Τους ευχόμαστε υγεία για μια ελπίζουμε γεμάτη μπασκετική χρονιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.