Συνεχίζει να διεκδικεί… καρέκλα στην τριάδα ο Μαγνησιακός

Μετά τη νίκη του επί του Αστέρα Σταυρού, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Καρδίτσας

Ο Μαγνησιακός πέτυχε τη νίκη επί του Αστέρα Σταυρού έστω με το λιτό αλλά απέριττο 1-0, και πλέον έχει έξι βαθμούς στην ειδική βαθμολογία του 4ου ομίλου των μπαράζ ανόδου και συνεχίζει να φιλοδοξεί ότι στο τέλος θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναζητώντας και διεκδικώντας λοιπόν… καρέκλα στην πρώτη τριάδα, μαζί με τον Εορδαϊκό και την ΑΕ Κιλελέρ, ο Μαγνησιακός είναι μέσα σ’ αυτή και ελπίζει ότι θα παραμείνει μέχρι τέλους… καθήμενος εκεί. Ωστόσο μπροστά του έχει την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαΐου στις 17:00 μία δύσκολη έξοδο, στην Καρδίτσα απέναντι σε έναν ακόμη Αστέρα!

Ο Αστέρας Καρδίτσας έχει τρεις βαθμούς, έχοντας κερδίσει το απόγευμα της Τετάρτης την ομάδα των Μετεώρων χάρη στα τέρματα των εμπειρότατων Κόκκινου και Τζέκου, και δεν θέλει να μείνει περισσότερο πίσω στη μάχη της διεκδίκησης. Εξάλλου και ο προπονητής του Μαγνησιακού, Θάνος Θεοδώρου, είχε τονίσει μιλώντας στο «Magnesiasports» ότι η μέχρι πρότινος συγκομιδή του Αστέρα Καρδίτσας αποτελούσε αρνητική έκπληξη, δεδομένης της εμπειρίας και της ποιότητας των παικτών που έχει στο δυναμικό του, εννοώντας ουσιαστικά ότι τον υπολογίζει πολύ ως αντίπαλο.

Η βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή τριών αγωνιστικών στον 4ο όμιλο των μπαράζ, διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Εορδαϊκός 6
  2. Μαγνησιακός 6
  3. ΑΕ Κιλελέρ 6
  4. Αστέρας Σταυρού 4
  5. Αστέρας Καρδίτσας 3
  6. Μετέωρα 1
  7. ΕΠΣ Γρεβενών –

Όσον αφορά τους διαιτητές της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης, η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Νίκο Μαγγιώρο από την Ένωση Ηπείρου να διευθύνει τον αγώνα στην Καρδίτσα, με τους Θωμά Γκέλη και Ορέστη Ευαγγέλου να είναι βοηθοί του, επίσης από την Ήπειρο. Παρατηρητής ορίστηκε ο Περικλής Τουτούκης από την Ένωση Τρικάλων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.