Συνεχίζει να ελπίζει ο Διαγόρας, 2-1 με ανατροπή τον Θησέα Αγριάς!

Φάση από τον αγώνα με πρωταγωνιστές τους Νιαώτη και Κουβελά

Να συνεχίσει να ελπίζει ήθελε σήμερα ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και το κατάφερε απέναντι στον δεύτερο στην κατάταξη Θησέα Αγριάς. Το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων ήρθε μάλιστα με ανατροπή, καθώς οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου χρειάστηκαν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα που τους χάρισε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Θησέα Αγριάς, καθώς από τη μία ο Διαγόρας Στεφανοβικείου πίεζε, και από την άλλη ο Λάκης Μπακάλης χρειάστηκε να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, καθώς τραυματίστηκαν οι Νιαώτης και Πέτσης. Ωστόσο ο Θησέας ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Σιώμος έγινε αποδέκτης της μπάλας και απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο για να πλασάρει τον Πρίφτη και να κάνει το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56ο λεπτό ο διαιτητής Μπεκιάρης καταλόγισε πέναλτι πάνω στον Αλαμάνη εντός περιοχής, με τον Κουβελά να αναλαμβάνει την εκτέλεση από τα 11 μέτρα και να ισοφαρίζει για το σύνολο του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αναζητώντας το νικητήριο τέρμα και έχοντας ευκαιρίες με τον Αναστασίου και τον Αλεξίου, με τον Θησέα ωστόσο να έχει σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακα Κεφαλά.

Ο Διαγόρας τελικά κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά από κόντρες ο Αλαμάνης  με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφαλά, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Αρσένος): Πρίφτης, Λάιος, Δίντσης (46’ Σπαθής), Γιαουπλάρι, Μπλέντι, Αλεξίου, Ζενούνης (72’ Κυριάκος), Ζιάκας, Κουβελάς, Αλαμάνης, Αναστασίου.

Θησέας Αγριάς (Μπακάλης): Κεφαλάς, Κυρίτσης Γ., Διαμαντόπουλος, Νιαώτης (λ.τρ. 12’ Ιακωβίδης), Βαν Ντε Γουίχε Ε., Γαλανόπουλος, Πέτσης (λ.τρ. 18’ Βλάχος), Μπόρας, Κοτζαθανάσης (68’ Ζαχαράκης), Δημητριάδης, Σιώμος (51’ Οικονόμου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.