Συνεχίζει να ελπίζει ο Θησέας Αγριάς

Η πορεία που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Θησέας Αγριάς κρίνεται παραπάνω ικανοποιητική μέχρι στιγμής, με το σύνολο του Λάκη Μπακάλη να εκμεταλλεύεται παράλληλα και με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια βαθμών του Πιερικού στο παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας την περασμένη Κυριακή, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα των Μετεώρων. Έτσι μείωσε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος θέλει να κάνει το… σπριντ που θα του επιτρέψει να συνεχίζει να κοιτάει ψηλά!

Επόμενος αντίπαλος για τον Θησέα Αγριάς δεν είναι άλλος από τον φιλόδοξο φέτος Ηρακλή Λάρισας, τον οποίο ο προπονητής του Θησέα, Λάκης Μπακάλης χαρακτηρίζει ως την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Αυτό και μόνο αρκεί για την ομάδα της Αγριάς για να κρατήσει και πάλι χαμηλούς τους τόνους και να αφοσιωθεί πλήρως στην προετοιμασία που ολοκληρώνεται σιγά σιγά για μία δύσκολη, όπως χαρακτηρίζεται, αναμέτρηση. Άλλωστε, ο Ηρακλής Λάρισας έχει έμπειρους παίκτες, όπως ο Γιώργος Κακαβίτσης και ειδικά ο αειθαλής Κώστας Νεμπεγλέρας, που μπορούν να κάνουν ανα πάσα στιγμή τη ζημιά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Όσον αφορά παρουσίες και διαθέσιμους παίκτες ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το σύνολο της Λάρισας, ο Λάκης Μπακάλης θα έχει στην αποστολή τους Κοτζαθανάση και Σιώμο που εξέτισαν την ποινή που είχαν λόγω καρτών. Από την άλλη για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει ο Γιάννης Κυρίτσης, ενώ ο Θάνος Κυρίτσης έχει μικροενοχλήσεις στο γόνατό του και δεν είναι 100% δεδομένο ότι θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί. Τα πλέον δυσάρεστα έρχονται από την πλευρά του Ζάχου, που φαίνεται ότι δεν θα αποφύγει το χειρουργείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά που υπέστη στο γόνατό του.

Σχετικά με τις συζητήσεις περί ανόδου τέλος, τα μέλη του Θησέα δεν μπαίνουν στη διαδικασία σχολιασμού, αφού υπάρχουν αγωνιστικές ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο πάντως ότι την ώρα του αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας μέρος της προσοχής τους θα είναι στραμμένο και στον Παλαμά, εκεί όπου ο πρωτοπόρος Πιερικός αντιμετωπίζει τον τοπικό Ατρόμητο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.