Συνεχίζει ο 47άρης Μπόγδανος στην Ανόρθωση!

Για μία ακόμη χρονιά, στη Γ' Εθνική

Γεννηθείς τον Οκτώβριο του 1975, ο Δημήτρης Μπόγδανος θα μπορούσε να απολαμβάνει αγώνες μπάσκετ από τις κερκίδες των γηπέδων. Ο ίδιος όμως μπορεί όχι μόνο να παίζει ακόμη αλλά και να πρωταγωνιστεί, και αυτό πιθανότατα σκοπεύει να κάνει και τη νέα χρονιά, συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και πάλι ως μέλος της Ανόρθωσης Βόλου.

Εκ των πραγμάτων είναι ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της κατηγορίας, έχοντας αγωνιστεί σε Α1 (Ιωνικός ΝΦ, ΓΣΛ, Ολύμπια Λάρισας και ΑΣ Τρίκαλα), σε Α2 (ΓΣΛ, ΑΣ Τρίκαλα), για έξι σεζόν στην Β’ Εθνική (Μεταμόρφωση, Πανόραμα, Ηράκλειο, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου), επτά σεζόν στη Γ’ Εθνική (Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου) ενώ έχει αγωνιστεί μόλις 3 σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα (το 2016 με την Νίκη Βόλου, το 2018 με τον Ολυμπιακό Βόλου και το 2021 με την Ανόρθωση), πετυχαίνοντας σε τοπικό επίπεδο ισάριθμες ανόδους!

Σειρά παίρνει λοιπόν και πάλι  η Γ’ Εθνική, με τον Μπόγδανο να ετοιμάζεται να προσφέρει δυνατότητες και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο του μπάσκετ…!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.