Συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδος ο Θησέας, 0-1 τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου

Το πρώτο του επίσημο ματς της σεζόν έδωσε ο Θησέας Αγριάς που για το θεσμό του Kυπέλλου Ελλάδος αντιμετώπισε στον Άγιο Ματθαίο στην Κέρκυρα. Η ομάδα του Κώστα Σταματίου επικράτησε με 0-1 χάρη σε αυτογκόλ του Παπαδόπουλου.

Το ματς ήταν σχετικά μέτριο, η ομάδα του Βόλου στο α΄ μέρος έδειξε πιο έτοιμη και δημιούργησε 3 πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ πέτυχε και το γκολ, ενώ ο ΟΦΑΜ απείλησε με Ιασωνίδη και ισορρόπησε στην επανάληψη όπου το παιγνίδι δεν είχε συγκινήσεις και ευκαιρίες από τις δυο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι στο 2΄με τον Κατσιγιάννη είχαν καλή ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά ο Σπαταλάς έκανε πολύ καλή απόκρουση, ενώ δυο λεπτά αργότερα σουτ του ίδιου παίκτη έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 12΄σε σύγχυση στην περιοχή ο Κάρρας έδιωξε τη μπάλα που κόντραρε πάνω στον Παπαδόπουλο και έχουμε το αυτογκόλ για το 0-1. Ο ΟΦΑΜ άγγιξε την ισοφάριση στο 20΄ αλλά ο Κουτσιρίμπας έκανε φοβερή απόκρουση σε κεφαλιά του Ιασωνίδη.
Στην επανάληψη η πιο αξιόλογη φάση έγινε στο 67΄ όταν ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Κοτζαθανάση απέκρουσε ωραία ο Σπαταλάς.

Διαιτητής ήταν από τη Θεσπρωτία η Ειρήνη Πίγγιου με βοηθούς τον Π. Σίσκα από τα Γιάννενα και τον Ζ. Νάστο από την Πρέβεζα.

ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σπαταλάς, Κάρρας (82΄Σπίνουλας Ν.), Γραμμένος, Παπαδόπουλος, Γραικός Κ., Ταμπάκου, Σπίνουλας Σπ., Ανδριώτης Κ. (64΄Βρυώνης), Αμπατζίδης (64΄Σούκερας), Γωνιάδης, Ιασωνίδης (46 Μποζίκης).
Θησέας Αγριάς (Κ. Σταματίου): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Δημουλάς, Σπαθής, Χατζησταμάτης, Καραμανλής (75΄Κουτσούκης), Αλεξίου, Καρατσώλης, Τσιανάκας, Κατσιγιάννης (65΄Κοτζαθανάσης).
Enimeorsi.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.