Συνεχίζει στο τιμόνι του ΓΣ Αλμυρού ο Νάνης

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ να άρχισε ίσα ίσα και μετά να διακόπηκε (οριστικά όπως φαίνεται), ωστόσο η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΓΣ Αλμυρού δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2021-2022) με τον προπονητή Παναγιώτη Νάνη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Μετά από το άδοξο φινάλε και την αναστολή των εθνικών πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας η Δ.Ε. έκρινε αναγκαία την επέκταση της συνεργασίας καθώς η δουλειά που έχει πραγματοποιήσει ο προπονητής της ομάδας μας πρέπει να αποτυπωθεί μέσα στο παρκέ.

Ελπίζοντας λοιπόν φέτος ότι τα πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν και θα ολοκληρωθούν υπό κανονικές συνθήκες αλλά και εκτιμώντας το ήθος του, το ακέραιο του χαρακτήρα του αλλά κυρίως την αγάπη για αυτό που υπηρετεί εμπιστευόμαστε στον coach Παναγιώτη Νάνη το τιμόνι της ομάδας για 3η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Η Δ.Ε του τμήματος αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αλμυρού, που πραγματικά  αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή το έργο του coach και αγκάλιασε την όλη προσπάθεια που γίνεται, εύχονται στον coach Νάνη καλή συνέχεια στο πραγματικό αξιόλογο έργο του με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του ιστορικού μας συλλόγου στο πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.