Συνεχίζεται ο σχεδιασμός, παρά την όποια αβεβαιότητα στον Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εντελώς το διοικητικό τοπίο στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά ο σχεδιασμός συνεχίζεται κανονικά και οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν, ώστε να πάνε ένα βήμα πιο πέρα σε ό,τι αφορά τη δημιουργία της ομάδας της νέας σεζόν.

Κι αυτό γιατί γίνονται αφενός επαφές για τη θέση του προπονητή, που είναι ένα απαραίτητο όσο και πρωταρχικό κομμάτι στο παζλ, ώστε να προχωρήσει με σωστό τρόπο ο προγραμματισμός, αφού δεν μπορεί να χτιστεί μία ομάδα, χωρίς να έχει αποφασιστεί ποιος είναι αυτός που θα επιλέξει τα ποδοσφαιρικά, στην προκειμένη περίπτωση, υλικά, αφετέρου υπάρχει επικοινωνία και με ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα ένα θετικό στοιχείο είναι ότι τα δελτία των ποδοσφαιριστών ανήκουν στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το τέλος Ιούνη, οπότε κανείς δεν μπορεί να φύγει, άρα υπάρχει το περιθώριο συζητήσεων μαζί τους για όσους η ομάδα επιθυμεί να κρατήσει, δημιουργώντας ένα κορμό από το περσινό δυναμικό με παίκτες που ξεχώρισαν και ικανοποίησαν. Φυσικά, οι «σειρήνες» για κάποιους απ’ αυτούς σίγουρα θα υπάρχουν, καθώς αρκετοί είναι εγνωσμένης αξίας παίκτες. Για παράδειγμα ήδη γράφτηκε ότι εκφράστηκε ενδιαφέρον της νέας ομάδας Ν.Π.Σ. Βόλος για τον τερματοφύλακα Κατσούλη.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκου, οι νέες δηλώσεις του πρώτου ότι δεν ισχύουν τα περί άσχημων σχέσεων με τον δεύτερο και πως πάντα σε έναν σύλλογο υπάρχουν διαφωνίες, αλλά αυτό δε σημαίνει και ρήξη, έφεραν μία νέα αισιοδοξία στον κόσμο των ερυθρολεύκων πως τελικά οι δυο τους χωρίς να συμφωνούν απόλυτα σε όλα θα βάλουν κάποια πράγματα στην άκρη για το καλό της ομάδας και θα συνεργαστούν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Μποτσιβάλης, θα βγει και νέα επίσημη ανακοίνωση μετά από επικοινωνία με τον Ερασιτέχνη, αλλά αυτό μετατίθεται για τις αρχές της άλλης βδομάδας, αφού ο κ. Τσεκούρας βρίσκεται εκτός Βόλου και θα επιστρέψει από Δευτέρα, οπότε θα υπάρξει νέα συνάντηση των τριών αντρών. Από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου πάντως, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι μία αισιοδοξία ότι η όποια ένταση στις σχέσεις Μποτσιβάλη-Τσιμπανάκου ανήκει οριστικά στο παρελθόν και πως όλα θα βαίνουν από δω και στο εξής ομαλά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.