Συνεχίζει στη Γλυφάδα την καριέρα του ο Γιώργος Παρασκευάς

Στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα της Γλυφάδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Παρασκευάς, μία επιλογή που έγινε για επαγγελματικούς λόγους, αφού ο ύψους 1.98 πάουερ φόργουορντ και σέντερ διορίστηκε στον Δήμο Γλυφάδας εδώ και κάποιους μήνες και δεν μπορούσε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα οι άνθρωποι της βολιώτικης ομάδας έκαναν ό,τι μπορούσαν, για να τον πείσουν τον Βολιώτη μπασκετμπολίστα να ανανεώσει με τους ερυθρόλευκους τη συνεργασία του, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο τον παίκτη να μπορεί να παρακολουθεί τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού Βόλου, αφού πλέον ο τόπος κατοικίας του θα είναι η Αθήνα.

Στη Γλυφάδα τον Γιώργο Παρασκευά περιμένει ο φίλος του και παλιός συμπαίκτης σε Νίκη Βόλου και Μεταμόρφωση,  Νίκος Θεοχάρης, δημιουργώντας μαζί ένα ποιοτικό δίδυμο στις θέσεις 4-5.

Σε δήλωση που έκανε ο Γιώργος Παρασκευάς στο Magnesiasports τονίζει τα εξής:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου τα τελευταία 2,5 χρόνια. Μόνο χαρές και  καλές στιγμές έχω να θυμάμαι, με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια για τον σύλλογο στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά ταυτόχρονα και την κατάκτηση του Κυπέλλου της  ΕΣΚΑΘ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουν κι εγώ ένα κομμάτι αυτών των σημαντικών  επιτυχιών για τον σύλλογο.

Καθαρά και μόνο επαγγελματικοί λόγοι με κρατάνε στην Αθήνα, οπότε για μένα ήταν μονόδρομος να αναζητήσω κάποια ομάδα από την πρωτεύουσα, διότι μου ήταν  αδύνατον να είμαι σωστός στις υποχρεώσεις μου και να ακολουθήσω πλήρως το πρόγραμμα και τα ταξίδια του Ολυμπιακού Βόλου στον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και συμπαίκτες  που είχα αυτά τα 2,5 χρόνια στην ομάδα,  τη νέα διοικούσα επιτροπή για την κατανόηση για τη φετινή σεζόν και την απόφαση που πήρα,  αλλά ιδιαίτερα την απελθούσα διοικούσα επιτροπή, με επικεφαλής τους κ.κ. Μεταφτσή Αλέκο και Έξαρχο Αποστολή, που ήταν αυτοί που με επέλεξαν για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, μετά τη στενάχωρη δυστυχώς  διάλυση της Μεταμόρφωσης Βόλου.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου,  καλή αγωνιστική χρονιά και να πετύχει τους στόχους της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.