Συνεχίζονται οι εργασίες στο γήπεδο Νέας Αγχιάλου

Φωτογραφικό υλικό που δείχνει τη συνέχιση εργασιών στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου έδωσε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πυράσου, περιμένοντας την ολοκλήρωσή τους, προκειμένου να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τη φυσική της έδρα στο 100% των δυνατοτήτων της.

Σύμφωνα με τον σύλλογο, αυτή τη στιγμή γίνονται εργασίες αφαίρεσης κιγκλιδωμάτων. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι για την κατάσταση του γηπέδου είχε δημιουργηθεί σοβαρό ζήτημα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με μέλη της πρώην διοίκησης να κάνουν λόγο για μία άσχημη γενικότερα κατάσταση στον χώρο.

 Παραμένουν νεαροί ποδοσφαιριστές

Tέλος, η διοίκηση του Πυράσου ανακοίνωσε πως μέλη της πρώτης ομάδας παραμένουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές από τη Νέα Αγχίαλο που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου, Δημήτρης Καραδήμας, Παναγιώτης Καραδήμας, Παναγιώτης Κωστούλας, Κωνσταντίνος Παπαδογεώργος, Θοδωρής Γκόλιας, Πασχάλης Μπόγκαμος, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Γάτος (επιστρέφει από δανεισμό στην Αγ. Άννα).

Επίσης θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα κάποιοι ακόμη παίκτες 14-15 ετών από την ακαδημία. «Πιστοί στη φιλοσοφία των τελευταίων ετών, επιδίωξή μας είναι η στελέχωση του ρόστερ με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την πόλη μας και θεωρούμε πως το ντόπιο στοιχείο κατέχει σημαντική θέση στον Πύρασο της περιόδου 2020-21, με τους προαναφερθέντες αλλά και τους πέντε ακόμη παίκτες από την πόλη μας που ανακοινώσαμε τις προηγούμενες ημέρες» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.