Μπλοκάρισε με γερανό την είσοδο του ΕΑΚ ο Δήμος Βόλου

Σκοπός να μη γίνει ούτε ο αγιασμός του Ολυμπιακού έξω από το Στάδιο «Τάκης Συνετόπουλος»

Οι προκλήσεις και οι αυθαίρετες ενέργειες της δημοτικής αρχής με αφορμή το ΕΑΚ συνεχίζονται. Όπως είναι γνωστό, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου πήρε την απόφαση να κάνει τουλάχιστον τον αγιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στον προαύλιο χώρο του Σταδίου «Τάκης Συνετόπουλος» μετά την απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ να κλείσει τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο για συλλόγους και πολίτες για δήθεν εργασίες.

Ακόμη κι αυτό όμως, να γίνει ο αγιασμός των ερυθρολεύκων ΕΞΩ από τη φυσική έδρα τους, δεν άρεσε στη δημοτική αρχή και χωρίς καμία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, άρα με αυθαίρετο τρόπο, έχει φροντίσει να κλείσει τις κεντρικές εισόδους του γηπέδου με γερανό και φορτηγά και φυσικά προκαλεί και πάλι τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.

Κι όλ’ αυτά τη στιγμή που δε γίνονται εργασίες μέσα στο ΕΑΚ και δεν έχουν να λόγο να βρίσκονται εκεί τα συγκεκριμένα οχήματα και μάλιστα Σαββατοκύριακο, που είναι μη εργάσιμες μέρες για τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Είναι ολοφάνερο λοιπόν ότι η δημοτική αρχή ενοχλείται ακόμη και με την τέλεση ενός αγιασμού και ξεσκεπάζεται όσον αφορά τις προθέσεις της απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των φιλάθλων με προσχηματική ανακοίνωση

Βρήκαμε τον … λόγο που ο Δήμος Βόλου αποφάσισε να κλείσει την κεντρική είσοδο του ΕΑΚ και να εμποδίσει ακόμη και την τέλεση του αγιασμού του Ολυμπιακού Βόλου, αφού με προσχηματική ανακοίνωση η δημοτική αρχή αναφέρει ότι ξεκίνησαν οι εργασίες στο Στάδιο με την αντικατάσταση των δημοσιογραφικών θεωρείων. Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της Δημοτικής Αρχής του Βόλου για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη, ώστε να αποδοθούν λειτουργικές και ασφαλείς τόσο στις ομάδες και τους συλλόγους, όσους και στο σύνολο των αθλουμένων και ευρύτερα στην κοινωνία, ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες στο ΕΑΚ, με την αντικατάσταση των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Είναι χρήσιμο να υπογραμμιστεί για τους ενδιαφερομένους, για την πόλη και όχι για ιδιοτελή συμφέροντα, πολίτες, δηλαδή για την συντριπτική τους πλειονότητα, ότι οι σχεδιασμοί και οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής κατατείνουν πάντα στο συνολικό καλό και όφελος, παραβλέποντας περιστασιακά συμφέροντα μεμονωμένων ατόμων και ολιγομελών ομάδων, όσο και αν αυτά προβάλλονται και διεκδικούνται με φανατισμό, κραυγές και θορύβους και επιχειρείται να γίνουν αντικείμενα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης».

Δείτε τις φωτογραφίες έξω από το ΕΑΚ από σημερινό φωτορεπορτάζ του Magnesiasports:

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.