«Συνεχίζουν Φασουράκης-Ψαρόμπας στον Σαρακηνό, πάμε συντηρητικά λόγω… Ολυμπιακού Βόλου»!

Ο Θόδωρος Γκλαβίνης
Σε ετοιμότητα για τη νέα χρονιά ο Θοδωρής Γκλαβίνης

Ο Σαρακηνός ολοκλήρωσε τη χρονιά τερματίζοντας στην 7η θέση της Α’ ΕΠΣΘ, έχοντας τα πάνω του και τα κάτω του στα παιχνίδια που έδωσε, με τη διοίκηση να δρομολογεί τις εξελίξεις για τη νέα χρονιά, αποφασίζοντας οι Φασουράκης-Ψαρόμπας να παραμείνουν στην τεχνική ηγεσία, αλλά και να κινηθεί συντηρητικά λόγω… Ολυμπιακού Βόλου!

Όπως σημείωσε στο «Magnesiasports» o πρόεδρος του συλλόγου, Θοδωρής Γκλαβίνης, η συνταγή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια δεν αλλάζει. «Ο Γιάννης Φασουράκης θα παραμείνει προπονητής στην ομάδα και για την επόμενη χρονιά, με τον Θανάση Ψαρόμπα να είναι ο άμεσος συνεργάτης του και πάλι» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ εξηγεί τι εννοεί περί συντηρητικών κινήσεων λόγω της παρουσίας του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ την περίοδο 2023-24.

«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα που ίσως θέλει περισσότερο απ’ όλους την άνοδο-επιστροφή του στη Γ’ Εθνική. Οπότε κι εμείς θα κινηθούμε στο πλαίσιο της διεκδίκησης μίας καλής και αξιοπρεπούς πορείας στο επόμενο πρωτάθλημα» σημείωσε, προφανώς κινούμενος στη λογική μιας δύσκολης χρονιάς, οι στόχοι της οποίας δεν μπορούν να τεθούν στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλόγως λοιπόν θα γίνουν και οι μεταγραφικές επαφές και κινήσεις για τον Σαρακηνό. Βασικός στόχος είναι να διατηρηθεί το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου δυναμικού που έκλεισε τη χρονιά στην ομάδα, και από εκεί και πέρα να γίνουν συγκεκριμένες μεταγραφικές προσθήκες που θα διατηρήσουν ένα καλό ανταγωνιστικό επίπεδο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.