Συνεχίζουν μαζί Νάνης και ΓΣ Αλμυρού

Σύμφωνα με διαδικτυακή ανάρτηση στα social media του συλλόγου

Kανένας δεν περίμενε να χωρίσουν οι δρόμοι του ΓΣ Αλμυρού και του Παναγιώτη Νάνη, και φυσικά οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν, οπότε η κοινή πορεία μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται, όπως αναφέρει τουλάχιστον δημοσίευση στα social media του συλλόγου.

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης ΓΣ Αλμυρού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον coach Παναγιώτη Νάνη. Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο coach Νάνης θα βρίσκεται στο τιμόνι της «κυανόλευκης» ομάδας» σημειώνεται χαρακτηριστικά, με τον πήχη όπως φαίνεται από τα αναγραφόμενα να ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα.

«Ο προπονητής που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων της πόλης μας θα αναλάβει και φέτος να οδηγήσει τον ιστορικό μας σύλλογο σε νέες, ανάλογες επιτυχίες. Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης εύχεται στον coach Παναγιώτη Νάνη  υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του συλλόγου μας».

«Ταυτίζονται οι απόψεις μας»

Ο Παναγιώτης Νάνης, μετά τη γνωστοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΓΣ Αλμυρού, εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την εξέλιξη αυτή όσο και για το γεγονός ότι οι διοικούντες εμπιστεύονται τη δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

«Αυτή η εμπιστοσύνη στη δουλειά μου τα τελευταία χρόνια είναι και δικαίωση της διοίκησης. Είναι δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα να βρει κανείς ανθρώπους σε διοικήσεις που έχουν όραμα και στόχους και αφήνουν παράλληλα κάποιον να δουλέψει» σχολιάζει ο Παναγιώτης Νάνης, γι’ αυτό και όπως διευκρινίζει η συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας επιτεύχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τώρα τους στόχους, εφόσον η ομάδα παραμείνει στη Γ’ Εθνική, τότε σύμφωνα με τον προπονητή της, καλείται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να κάνει όπως κάθε χρονιά ένα βήμα παραπάνω. Το «εφόσον» κάνει την εμφάνισή του γιατί όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και το ερχόμενο αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ό,τι έχει να κάνει με τη συμμετοχή ή μη κάποιων ομάδων στις εθνικές κατηγορίες. Αν υπάρξουν κενά στη Β’ Εθνική, ο ΓΣ Αλμυρού είναι ένας από τους επιλαχόντες συλλόγους για κάλυψή τους…

Από εκεί και πέρα, ένα δημοσίευμα του αθηναϊκού ηλεκτρονικού Τύπου έφερε στο προσκήνιο την περίπτωση του Μιχάλη Πελεκάνου για τον ΓΣ Αλμυρού. «Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε εδώ και 20 χρόνια, από τις μικρές Εθνικές, και βρέθηκε στον Αλμυρό έχοντας προσωπικές γνωριμίες εδώ. Δεν υπάρχει κάτι, προς το παρόν τουλάχιστον» σχολιάζει ο Παναγιώτης Νάνης.

Όσον αφορά τέλος τα μεταγραφικά, ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού τονίζει ότι στόχος είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι παίκτες. «Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, αλλά προέχει να δούμε ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα μπορούσαν να έρθουν. Εμείς δεν θέλουμε περισσότερες από 1-2 προσθαφαιρέσεις» καταλήγει χαρακτηριστικά.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.