Συνεχίζουν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου, σε Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο

Με τον Τριαντάφυλλο Νικολάου να τερματίζει τον Ημιμαραθώνιο σε 1:43:45, και τους Στάθη Νικολάου, Ιάκωβο Τζανίδη να ακολουθούν, έγινε το 2ο Falani Run στη Φαλάνη Λάρισας με την συμμετοχή του ΣΔΥ Βόλου.

Στα 5 χιλιόμετρα ο σύλλογος είχε 2 διπλούς τερματισμούς, καθώς οι Γιώργος Καβαρατζής, Κατερίνα Βουρονίκου έτρεξαν όλο τον αγώνα μαζί, όπως επίσης το ίδιο έκαναν ο Δημήτρης Φράγκος και ο Στέργιος Κουσκουρίδας, ενώ προηγουμένως είχε τερματίσει και ο Βασίλης Κουσκουρίδας.

Την ίδια στιγμή στον 18ο Δρόμο Θυσίας Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας ο Αμβρόσιος Δημητριάδης κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η στην κατηγορία, με χρόνο 25:17.

Από την άλλη, ένας νέος ορεινός αγώνας έκανε έναρξη στην Ξάνθη με 600 συμμετοχές στις 3 αποστάσεις. Στον Godzilla Xanthi Trail ο ΣΔΥ Βόλου μετείχε με τον Αντώνη Νικολόπουλο, που τερμάτισε την κύρια απόσταση των 30 χιλιομέτρων σε 4 ώρες 25:58 παίρνωντας την 22η θέση.

Επίσης, το Paros Way έγινε στο νησί των Δωδεκανήσων, με τον Κώστα Ξένο να τερματίζει τον Ημιμαραθώνιο στη 10η θέση με 1:56:20. Ο αθλητής του ΣΔΥΒ αγωνίστηκε επίσης στα χίλια μέτρα κολύμβησης τερματίζοντας σε 30:45.

Συγχρόνως, στον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα 15 χιλιομέτρων που έγινε στο περιαστικό δάσος του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, ο Ντίνος Πεταλωτής τερμάτισε σε 2:23:03.

Τέλος, στην ποδηλασία, ο Γιάννης Κλόκας ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Meteora M.T.B Race, στο Short Race 17 χλμ. 17ος στο Full Race 32 χλμ τερμάτισε ο Μάριος Αδαλόγλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.